- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.821
Ben onu sadece 1 gün yapabildim üstelik kabagı severim ama midem kaldırmadı ekmeksiztavuk yapıcaktım yine kabak yaptım kabak detoksu yapayım dedim
Ne zaman yürür sence
Dur bakalım ne zamanBenim büyük 10. Ayda ayaklanıp 11de yürümüştü. Küçük 5. Ayda ayaklandı 9 bitti hâlâ yürüme yok bütün gün ayakta
afiyet olsun canım bende severek yemedimBen onu sadece 1 gün yapabildim üstelik kabagı severim ama midem kaldırmadı ekmeksiz
Bende biber dolması yaptım 1 tane yicem şimdi
Allah Allah yaKek güzel olmamış unun tadı bir garip zaten. Pasta börek baklava için yazıyordu üzerinde.
Az kaldı un bitsin başka un alacam. Çuval ile almıştım.Allah Allah yaben normal alıyorum hiç öyle özellikle bakmadım
zaten o zaman cocuklar sokakta büyüyomus büyük olan çocuk küçüğe bakıyomus mecburen ananemin 9 cocuğu var onlar öyleymis yaniBiz de dışarda yiyeceğiz,hazırlanıyoruz.
2cocukla evden çıkmak zor
Eskiden 5-10 çocukla nasıl ugrasiliyordu acaba.
İnsan unutur valla giderken çocuğu.
Valla tuce insan neden kabak aşerir ki YaKabağı ben hamileyken yemiştim bir tek ona aşermiştim . İnsan daha güzel birşey isterhiçççç
İnsan baklava börek hamburger filan aşerir dimiValla tuce insan neden kabak aşerir ki Ya
ben Normal yemeğini vs seviyorum ama bu kabak detoksunda geçen hali gerçekten mide bulandırıcı
Ikıncı doğduktan sonra bende aynı soruyu sorup duruyorum. Millet nasıl onca çocuğun hakkindan geliyormus helal valla. Bizim almanyada bir tanidigimiz var genç bir çift. 7 çocukları var karısı 8.ye hamileBiz de dışarda yiyeceğiz,hazırlanıyoruz.
2cocukla evden çıkmak zor
Eskiden 5-10 çocukla nasıl ugrasiliyordu acaba.
İnsan unutur valla giderken çocuğu.
Hayırlısı olsun İzin alırız artık eşimle dönüşümlü bakarız çocuklara sonrasınada açılınca bakarız artık31 Ağustos da uzaktan eğitim başlıyor
Yuz yüze egitim 21 Eylül
Söyle bir söylenti var ilkokulda 1 ve 2Hayırlısı olsun İzin alırız artık eşimle dönüşümlü bakarız çocuklara sonrasınada açılınca bakarız artık