- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.669
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.761
Oh bak keyfineÇocukları almaya geldim babanneden. İkisi de uyuyor. Uzattım ayaklarımı oturdum. Uyansınlar gideriz eve. Ohh dünden yemek de var kafam rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh bak keyfineÇocukları almaya geldim babanneden. İkisi de uyuyor. Uzattım ayaklarımı oturdum. Uyansınlar gideriz eve. Ohh dünden yemek de var kafam rahat
aynısıçok sinir oluyorum sonra diyorum boşver ama boşveremiyorum kendi kendimi yiyorumAynen uyuşukluk+gamsızlık=cinnetli bir kadın
Kız nerde kavuştum Ankara’da adamBen hep ayrı.Kavusunca anasına danasına birlikte kavuşacağımKiz sen daha yeni kavustun sana yasak
Hahahaha allahım sana diyorum bir çözüm bulalım bu işe diyeKız nerde kavuştum Ankara’da adamBen hep ayrı.Kavusunca anasına danasına birlikte kavuşacağım
Kız nerde kavuştum Ankara’da adamBen hep ayrı.Kavusunca anasına danasına birlikte kavuşacağım
Efendim şekerimŞekerim
Onun kv daha gelmeden ben gıcık oldum kadına bana ne oluyorsaOkyonus bi bahtsiz bedevi bi sen
Cocugu birak kac
HoşgeldinEfendim şekerim
HoşbuldummmmHoşgeldin
Izlemedigim robot supurge videosu kalmadi zaten canim. Izleyip izleyip gaza geliyorum@zerya271210 tabiki kâra geçeceksin. Yeterli ihtiyacın olup da hemen bozdurma.
lindalinda o robot süpürgeden ilerleyen dönemde bende alırım büyük ihtimal.
İnternetten videolarını izle.
Biz de öyleyiz.Daha üç gün öncesine kadar ilk uyku 2 saat,diğer uykusu 1 saatti.Simdi toplam 1 saat olsa mutluluktan dans ediyorum,ki olmuyor.Gündüz uykularımız artık tam bi skandal 18 dk uyudu yA sadece
Onun kv daha gelmeden ben gıcık oldum kadına bana ne oluyorsa