Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hiç tahmin edemiyorum canım 😳 Bizimki iki adım atıp yere düşme kısmında kaldı.Yarin 10 aylık oluyor.
Yürüyünce de neler yasicaz kim bilir.Sindire sindire gelsinler bu yana.Korkutmadan,aksiyon yaşatmadan😅Korkuyorum bende beşikten ya düşerse diye..
Evde korku gerilim filmi çekiyoruz bazen 🤣 viledanın bezinden su emmeye çalışıyor . Gören aç susuz bıraktık zannedecek

Ya uykuda sorun var kesin kaç uyku yapıyor rutini bi yazar mısın sana zahmet . 2 uykuya geçmeye çalışıyorlar bence
Benim kız sabah 7de ayakta bazen 06:30 ta. Normalde 09:30/10 gibi uykuya yatardı bugün saat 12de uyutabildim 15 dkk surmedi sonra 15:30 te anca uyutabildim 40 dkk sonra ayaktaydi yine 😑

Benim kız sabah 7de ayakta bazen 06:30 ta. Normalde 09:30/10 gibi uykuya yatardı bugün saat 12de uyutabildim 15 dkk surmedi sonra 15:30 te anca uyutabildim 40 dkk sonra ayaktaydi yine 😑
Ayyyyyt çok feci 🥺🥺🥺🙀🙀🙀 06:30 ayaktayız 08:00 uyuyor geri 09:00 uyanıyordu 12:00 geri uyku 13:00 uyanırdı 16:00 uyku 16:30 uyanırdı

Ben de esimle haftasonu kustum, aslinda konusmaya devam ettik ama gereklilikten, aksamina normale donduk. Her evlilikte oluyor ufak tefek.
Bol harcamali bir hafta geciriyoruz, annemlerin biletini aldik 2060$, kardesim siparislerimi vermis, cocuklara kiyafet 600 TL, cocuklara kitap 200TL, ev tekstil urunleri 450TL. Daha da devami gelecek, battik biz.

Uykuyla vakit kaybetmek istemiyorlar sanırım 😅 Heyecan,aksiyon,yaramazlık,keşfedilecek şeyler geri kalır yoksa 😒
Dün odaya girdim benim bebe beşikte ayakta ohaaa dedim yA oha 🙀🙀 o andan itibaren uykuyu bıraktı dün 15:00 ten 19:30 a kadar ayaktaydı uyumadı uyku için yatıyorum beni pataklıyor
Ayağa bir kere kalkinca imkanı yok daha da yatmıyor kızlar 😅 cocuk iki ayagi uzerinde duruyor sonucta canlilarin 2 milyon yilda gecirdigi evrimi bir gunde geciriyor kolay mı 😅
Bizimki gece 3 te kalkıyor yatagi 5 e kadar falan takılıyoruz. Hiç böyle yapmazdı.
Yataginda kendi basina uyumayı öğrenmişti ayaga kalktigindan beri onu da yapmıyor artık.
Bi de sicak hava çocuğun uykusunu cok etkiliyor maalesef🙄

X