- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.801
Ben küsüm ama izlerdim evde olsaKarantinada meteor yağmurunda bile ayrıyız Çocuk uyumaz inş sende izleme
Evde korku gerilim filmi çekiyoruz bazenHiç tahmin edemiyorum canımBizimki iki adım atıp yere düşme kısmında kaldı.Yarin 10 aylık oluyor.
Yürüyünce de neler yasicaz kim bilir.Sindire sindire gelsinler bu yana.Korkutmadan,aksiyon yaşatmadanKorkuyorum bende beşikten ya düşerse diye..
Abi bebeğin maceralarından mahrum kalacaksın bakSildigin gibi ekletirim yavrum
bizim meteor yeter bize zatenBen küsüm ama izlerdim evde olsaKarantinada meteor yağmurunda bile ayrıyız Çocuk uyumaz inş sende izleme
Bizimde öyle biliyormusun. Yatırana kadar pert oluyor tam yattı diye sevinirken aradan 20 dkk geçmeden bakıyorum ağlama sesi geliyor.Gündüz uykularımız artık tam bi skandal 18 dk uyudu yA sadece
Ya uykuda sorun var kesin kaç uyku yapıyor rutini bi yazar mısın sana zahmet . 2 uykuya geçmeye çalışıyorlar benceBizimde öyle biliyormusun. Yatırana kadar pert oluyor tam yattı diye sevinirken aradan 20 dkk geçmeden bakıyorum ağlama sesi geliyor.
Abi bebeğin maceralarından mahrum kalacaksın bak
Limon olayını ilk sen gördünSen bensiz duramazsin
Benim kız sabah 7de ayakta bazen 06:30 ta. Normalde 09:30/10 gibi uykuya yatardı bugün saat 12de uyutabildim 15 dkk surmedi sonra 15:30 te anca uyutabildim 40 dkk sonra ayaktaydi yineYa uykuda sorun var kesin kaç uyku yapıyor rutini bi yazar mısın sana zahmet . 2 uykuya geçmeye çalışıyorlar bence
Ayyyyyt çok feciBenim kız sabah 7de ayakta bazen 06:30 ta. Normalde 09:30/10 gibi uykuya yatardı bugün saat 12de uyutabildim 15 dkk surmedi sonra 15:30 te anca uyutabildim 40 dkk sonra ayaktaydi yine
Büyüdüğü içinAslında benim kiz abisiyle oyun oynamayı keşfetti diye heyecandan uyumuyor. Gözü sürekli abisinde. Kısa uyumasida ya sıcaktan yada artık buyudugunden bilemiyorum.
Çok tatlisinizTeeez zamanda sizinde atamaniz çıksın İzmir'e inşallah
Çiğ köfte mi yesekbizim meteor yeter bize zatensarımsaklı yoğurt yiyom şuan hiç romantizm yaşayamayız
yemek işini kapattım şuan kıızÇiğ köfte mi yesek
Uykuyla vakit kaybetmek istemiyorlar sanırımHeyecan,aksiyon,yaramazlık,keşfedilecek şeyler geri kalır yoksa
Ayağa bir kere kalkinca imkanı yok daha da yatmıyor kızlarDün odaya girdim benim bebe beşikte ayakta ohaaa dedim yA ohao andan itibaren uykuyu bıraktı dün 15:00 ten 19:30 a kadar ayaktaydı uyumadı uyku için yatıyorum beni pataklıyor
Ne yedinyemek işini kapattım şuan kıız
sen ye ama zayıfsın bişi olmaz
tavuk yapıcaktım yine kabak yaptım kabak detoksu yapayım dedimNe yedin