Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evde korku gerilim filmi çekiyoruz bazen viledanın bezinden su emmeye çalışıyor . Gören aç susuz bıraktık zannedecek

Bizimde öyle biliyormusun. Yatırana kadar pert oluyor tam yattı diye sevinirken aradan 20 dkk geçmeden bakıyorum ağlama sesi geliyor.
Ya uykuda sorun var kesin kaç uyku yapıyor rutini bi yazar mısın sana zahmet . 2 uykuya geçmeye çalışıyorlar bence

Ya uykuda sorun var kesin kaç uyku yapıyor rutini bi yazar mısın sana zahmet . 2 uykuya geçmeye çalışıyorlar bence
Benim kız sabah 7de ayakta bazen 06:30 ta. Normalde 09:30/10 gibi uykuya yatardı bugün saat 12de uyutabildim 15 dkk surmedi sonra 15:30 te anca uyutabildim 40 dkk sonra ayaktaydi yine

Benim kız sabah 7de ayakta bazen 06:30 ta. Normalde 09:30/10 gibi uykuya yatardı bugün saat 12de uyutabildim 15 dkk surmedi sonra 15:30 te anca uyutabildim 40 dkk sonra ayaktaydi yine
Ayyyyyt çok feci 06:30 ayaktayız 08:00 uyuyor geri 09:00 uyanıyordu 12:00 geri uyku 13:00 uyanırdı 16:00 uyku 16:30 uyanırdı

Ben de esimle haftasonu kustum, aslinda konusmaya devam ettik ama gereklilikten, aksamina normale donduk. Her evlilikte oluyor ufak tefek.
Bol harcamali bir hafta geciriyoruz, annemlerin biletini aldik 2060$, kardesim siparislerimi vermis, cocuklara kiyafet 600 TL, cocuklara kitap 200TL, ev tekstil urunleri 450TL. Daha da devami gelecek, battik biz.

Uykuyla vakit kaybetmek istemiyorlar sanırım Heyecan,aksiyon,yaramazlık,keşfedilecek şeyler geri kalır yoksa
Dün odaya girdim benim bebe beşikte ayakta ohaaa dedim yA oha o andan itibaren uykuyu bıraktı dün 15:00 ten 19:30 a kadar ayaktaydı uyumadı uyku için yatıyorum beni pataklıyor
Ayağa bir kere kalkinca imkanı yok daha da yatmıyor kızlar cocuk iki ayagi uzerinde duruyor sonucta canlilarin 2 milyon yilda gecirdigi evrimi bir gunde geciriyor kolay mı
Bizimki gece 3 te kalkıyor yatagi 5 e kadar falan takılıyoruz. Hiç böyle yapmazdı.
Yataginda kendi basina uyumayı öğrenmişti ayaga kalktigindan beri onu da yapmıyor artık.
Bi de sicak hava çocuğun uykusunu cok etkiliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…