- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.161
Sağolasın canım
Bizde verilmez .Teyzen kuzenine vermicek mi altını
O zaman çok iyi yapmışsın tucecimBizde verilmez .
aynı apartmanda olsak ben hep kısır felan yaparim kilo alirikO zaman çok iyi yapmışsın tucecim
Aile gruplarından soran oldu muyokluğun hissedilmiş mi
Ayyy keşke hepimiz bir apartmanda otursak
Daha çok birikimde yapardık kız dayanışma içinde olurdukaynı apartmanda olsak ben hep kısır felan yaparim kilo alirik
aynı apartmanda olsak ben hep kısır felan yaparim kilo alirik
Herkesle olabilirdim burada valla ay çok güzel olurdu lojman gibiO zaman çok iyi yapmışsın tucecim
Aile gruplarından soran oldu muyokluğun hissedilmiş mi
Ayyy keşke hepimiz bir apartmanda otursak
Nişan sabahımda aynen ben öyleydimKendime bir zincir alıp ucuna gramse takıp evde deli deli gezesim var ama param yok
Bende alınca geceliklerin üstüne falan takayımNişan sabahımda aynen ben öyleydimboynumda gramsem üzerimde pijamam
Nişan sabahımda aynen ben öyleydimboynumda gramsem üzerimde pijamam
lego çok valla güzel oynarız oğlanı kap gelHerkesle olabilirdim burada valla ay çok güzel olurdu lojman gibisenin kızla barbi oynardık okyonus oğluşu ile pahalı legoları
O legolara çok hevesliyim biliyor musun sen aldığın zaman heveslenmiştim bir kez yazmıştın bende oğlana alacağım büyüsünlego çok valla güzel oynarız oğlanı kap gelMalatya Sivas’a falan gelseydim gelecektim sana artık Cedric1003 ve Scss94 e gideceğim
lego çok valla güzel oynarız oğlanı kap gelMalatya Sivas’a falan gelseydim gelecektim sana artık Cedric1003 ve Scss94 e gideceğim
[/QUOTE
Buluşuruz kordon da içeriz kahveleri baktırırız falları
Neyse ben pek havaya girmeyeyim olmazsa yine bana Siirt yolu görünür
Bende çok seviyorum çok güzellerO legolara çok hevesliyim biliyor musun sen aldığın zaman heveslenmiştim bir kez yazmıştın bende oğlana alacağım büyüsün
Kendimizi öyle avutuyoruz Yazdan yaza olsada geliyoruzOlsun izinde gelirsin İzmir’de kapın var nasılsaUmut fakirin ekmeği