Kizlar cumleten aldiginiz altinlar, bilezikler, arabalar, bilumum yatirimlariniz hayirli olsun, bereketlensin.
Son birkac gunde 500$ civari harcamamiz oldu, hediyeleri cikolatalari tamamladik. Cocuklara multivitamin ve balik yagi aldim, limon aromali, insallah icerler yoksa ben icecegim. Oglana yukseltici koltuk aldik, artik 5 yasinda oldugu icin arabada yukseltici koltuk kullanabilecegiz, oglanin oto koltugu da kiza gececek, ters oturttugumuz icin kendi oto koltugunu sevmiyor, oyalamakta zorlaniyorum.
Esimle de atistim dun, herkes esi ailesine duskun diye yakinir benimki de tam tersi hic umursamiyor. Ben en azindan cikolata gonderelim akrabalara diyorum, onlar bize ne gonderdiki diyor, bizim de cocugumuz oldu ne gorduk diyor, tamam hakli ama ben de buyuk bir sey almiyorum, benimki yarim elma gonul alma. Kayinvalideme anne sen soyle bana kime ne almak istersen, oglunu bosver dedim artik. Kayinvalideme hediye alamadim, ne gostersem ihtiyacim yok dedi, esime 500$ verelim dedim, bir ihtiyacini karsilar. Onun emegini asla odeyemem cocuklara oyle guzel bakiyor ki hic aklim kalmiyor. Kismetse bir daha gelecek, zaten burada yasarsak arada gelir torunlariyla hasret giderir, hep cocuk bakmaya gelecek degil ya.
Kendime de babet aldim, michael kors indirime girmisti, 20$ a denk geldi, meraktan Turkiye fiyatina baktim 800 lira, el insaf ya.
Annemlere sokaga cikma yasagi koydum:) Gelen gidenlere de hayir diyecekler, az kaldi gelmelerine riske atamayiz. Akrabalara annemler Amerikaya gelecegi zaman bir sey oluyor, zannedersin temelli tasiniyorlar, ya da Hac`a gidip geliyorlar, herkes bi gelmek istiyor. Gelmeden once test yapilacak, bizim eyalet istiyor.