Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun canım

hakkınızda hayırlısı olsun izmir çok güzel bende çok seviyorum doğu dönüşü izmir manisa muğla taraflarını düşünüyorum :) Eşimin çalışacağı birlik var mı bilmiyorum
İnsallah olur gerçekten güzel bir şehir ben orada okudum eşim İzmirli yasaması kolay ekonomik aradığın herseyi bulabilirsin
Scss94 ayy haklısın tatlım darısı sana olsun Manisa dan hop izmir
A Alya_sura88 zerya271210 hayirli olsun kızlar

Manisa da güzel canım izmirden biraz daha uygun kira vs. izmire gidip geliyoruz 45 dakka bile sürmüyo gezip geliyoruz iyi oluyo

Menemeni tercih edersek Bostanlı dan gidiş geliş yaparız diyoruz
Kiralara baktık 3binden başlıyor off ki ne offf
İnsallah gönlüne göre olur tatlım
umarım uygun fiyatlı bir ev bulursunuz 3000 bin mi şok oldum ne kadar pahalı
Sağol canım inşallah hepimizin istediği güzel şeyler olur

aynı bizim gibi eşim burdayken daha az harcama oluyordu bu ay benim kart 3000 bini geçmek üzere eşimin 2000 (((

Kizlar cumleten aldiginiz altinlar, bilezikler, arabalar, bilumum yatirimlariniz hayirli olsun, bereketlensin.

Son birkac gunde 500$ civari harcamamiz oldu, hediyeleri cikolatalari tamamladik. Cocuklara multivitamin ve balik yagi aldim, limon aromali, insallah icerler yoksa ben icecegim. Oglana yukseltici koltuk aldik, artik 5 yasinda oldugu icin arabada yukseltici koltuk kullanabilecegiz, oglanin oto koltugu da kiza gececek, ters oturttugumuz icin kendi oto koltugunu sevmiyor, oyalamakta zorlaniyorum.

Esimle de atistim dun, herkes esi ailesine duskun diye yakinir benimki de tam tersi hic umursamiyor. Ben en azindan cikolata gonderelim akrabalara diyorum, onlar bize ne gonderdiki diyor, bizim de cocugumuz oldu ne gorduk diyor, tamam hakli ama ben de buyuk bir sey almiyorum, benimki yarim elma gonul alma. Kayinvalideme anne sen soyle bana kime ne almak istersen, oglunu bosver dedim artik. Kayinvalideme hediye alamadim, ne gostersem ihtiyacim yok dedi, esime 500$ verelim dedim, bir ihtiyacini karsilar. Onun emegini asla odeyemem cocuklara oyle guzel bakiyor ki hic aklim kalmiyor. Kismetse bir daha gelecek, zaten burada yasarsak arada gelir torunlariyla hasret giderir, hep cocuk bakmaya gelecek degil ya.

Kendime de babet aldim, michael kors indirime girmisti, 20$ a denk geldi, meraktan Turkiye fiyatina baktim 800 lira, el insaf ya.

Annemlere sokaga cikma yasagi koydum:) Gelen gidenlere de hayir diyecekler, az kaldi gelmelerine riske atamayiz. Akrabalara annemler Amerikaya gelecegi zaman bir sey oluyor, zannedersin temelli tasiniyorlar, ya da Hac`a gidip geliyorlar, herkes bi gelmek istiyor. Gelmeden once test yapilacak, bizim eyalet istiyor.

NarinNarin ay seni etiketleyeceğim diye başka biri oldu bir anda mesajı düzenledim. Kadın birazdan gelir kim etiket yaptı diye altın işi şöyle oldu eşime dedim ki teyzeme hediye yapmak istiyorum oda tabiki yap çeyrek ver dedi bende gram verdim anneme . Teyzeme verecek . Bizim aile takar mesela eşimin amcası bebeğin doğduğuna 100 TL verdi birde seccade. Benim amcamlar bebeğin doğduğuna çeyrek sünnetine çeyrek taktılar yani yarım altın .

Teyzen kuzenine vermicek mi altını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…