- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.121
hadi inşallah canımm hayırlısıyla eviniz düzeniniz kurulsun bi an önce sen mutlu ol yeter bileklik felan istemem
bana da 1 hafta 10 güne yapılır dediler inşallah çok geç kalmazlarBenimkini yazıp gönderdiler hemen.Hakkımızda hayırlısı inş
Ayyyy cok sevindim tatlım güzel günler sizi bekliyor esin nerde çalışacak Narlıdere de büyük bi askeriye var orası okursa iyi olur güzel bir yer
hakkınızda hayırlısı olsun izmir çok güzel bende çok seviyorum doğu dönüşü izmir manisa muğla taraflarını düşünüyorum :) Eşimin çalışacağı birlik var mı bilmiyorumAyyyy cok sevindim tatlım güzel günler sizi bekliyor esin nerde çalışacak Narlıdere de büyük bi askeriye var orası okursa iyi olur güzel bir yer
Bize merkezden 4 okul açıldı
Menemenden 3 okul asarlik diye bir bölge göçle oluşan sosyo-ekonomik düzeyi dusuk haliyle ogrencinprofilinine yansıyor.
Bakalım merkez kesin yazacağız Menemen konusunda karar vermedik
Kiraz Kınık Tire var oraları yazmayacağız cok uzak ilçeler
Bizim geç sonuçlanıyor ben en iyi ihtimal 1 ay diyorum inş sorunsuz çıkar tayinim.Bugun yazım gitti bakalım.bana da 1 hafta 10 güne yapılır dediler inşallah çok geç kalmazlar
Amara dolce Vita luxury canım otel çocuklu aile için çok iyi.A Alya_sura88 hangi otele gittiniz canım
Bizimde kıştan satın aldığımız otel var Eylül ayında ama gidip gitmemek konusunda çok kararsınız
Hemen gittiyse uzatmazlar hemen yaparlar atamanı bence sen toplamaya başla eşyalarınıBizim geç sonuçlanıyor ben en iyi ihtimal 1 ay diyorum inş sorunsuz çıkar tayinim.Bugun yazım gitti bakalım.
Amara dolce vita luxury canımOtelin bilgilerini bana mesaj olarak gönderebilirmisin
Benim yoğurt tutmuş alya geldiAmara dolce Vita luxury canım otel çocuklu aile için çok iyi.
İzmirde bütün askeriyeler güzeldir vallaAyyyy cok sevindim tatlım güzel günler sizi bekliyor esin nerde çalışacak Narlıdere de büyük bi askeriye var orası okursa iyi olur güzel bir yer
Bize merkezden 4 okul açıldı
Menemenden 3 okul asarlik diye bir bölge göçle oluşan sosyo-ekonomik düzeyi dusuk haliyle ogrencinprofilinine yansıyor.
Bakalım merkez kesin yazacağız Menemen konusunda karar vermedik
Kiraz Kınık Tire var oraları yazmayacağız cok uzak ilçeler
Bilezik çok güzel ben severim böyle sakin modelleri güle güle kullanSelam kızlar annemle kuyumcuya gittik 2 senedir faizde duran para vardı enflasyon karşısında eridikçe erimişti. Altın daha düşükken alabilirdim ama ısrarla günlük faizde duruyordu ARTIK KOLUMDA
Komşudan maya aldım tekrar mayalıyorum ben deBenim yoğurt tutmuş alya geldi
Sağolasın ama salaklık çok çok önce alabilirdim parayı TL de tutmanın cezası işte .Bilezik çok güzel ben severim böyle sakin modelleri güle güle kullan
Güle güle kullan çok güzelSelam kızlar annemle kuyumcuya gittik 2 senedir faizde duran para vardı enflasyon karşısında eridikçe erimişti. Altın daha düşükken alabilirdim ama ısrarla günlük faizde duruyordu ARTIK KOLUMDA
bizim ev çok sıcak o yüzden saçma bir duruma düşüyor yoğurtKomşudan maya aldım tekrar mayalıyorum ben de