- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.181
Deprem oldu yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun TuğceDeprem oldu yine
Sağ ol şekerim . Ben elazığ depreminde lohusaydım ve çok ağır geçmişti üzerimde korku kaldıGeçmiş olsun Tuğce
Depremden çok korkuyorum
Depremler böyle ne yazık ki..Sağ ol şekerim . Ben elazığ depreminde lohusaydım ve çok ağır geçmişti üzerimde korku kaldı
Ayyyy nasıl börek kız bilmiyorum ben onuKendimizi öyle avutuyoruz Yazdan yaza olsada geliyoruz
Kmsl Hnd nerdeyse yarım tepsi Arnavut böreğini gomdum
Cok kızdım kendime
Seni öyle hiç düşünemiyorum yagayettt coolsun bende ki senKendime bir zincir alıp ucuna gramse takıp evde deli deli gezesim var ama param yok
Bende çok severim kendileriniKendimizi öyle avutuyoruz Yazdan yaza olsada geliyoruz
Kmsl Hnd nerdeyse yarım tepsi Arnavut böreğini gomdum
Cok kızdım kendime
Gözümde Bihter ziyagil canlanıyor merak ettiğim üyeler arasındaSeni öyle hiç düşünemiyorum yagayettt coolsun bende ki sen
Bende çok merak ediyorumGözümde Bihter ziyagil canlanıyor merak ettiğim üyeler arasında
İçimde yatan altın canavarı cıktıGünlük hayatta altın bilezik falan takmam çeyrek bileklik aldım onu bile utandım takamadımSeni öyle hiç düşünemiyorum yagayettt coolsun bende ki sen
Ben sevmiyorum o bileklikleri Scss94 alacaktı ama kusura bakmasın valla . Hiç elit değil benceİçimde yatan altın canavarı cıktıGünlük hayatta altın bilezik falan takmam çeyrek bileklik aldım onu bile utandım takamadım
Alamadı zaten vazgeçer belkiBen sevmiyorum o bileklikleri Scss94 alacaktı ama kusura bakmasın valla . Hiç elit değil bence
Bana aldırmadığı için Allah ona da aldırmadı ohhhhAlamadı zaten vazgeçer belki
para yok kız istesemde alamamAlamadı zaten vazgeçer belki
Ben aldım ama utandım takmadım kutusunda duruyorpara yok kız istesemde alamam
niye öyle diyonuz ya gayet elit bi aksesuaaaavvaur
Ayyyy nasıl börek kız bilmiyorum ben onu
Çok mu fazla oldu ki gogılll amcadan bir bakayım
Ayyyy çok güzelmiş afiyet olsun canım yarın dengelersin
Ben hamur işleri pek sevmem ama bu efsane bisey patlıcanlı kıymalıBende çok severim kendilerini
Olsa kesin yerdim bende
Bence 2 2.5 yaşından önce böyle bir yatak alma ayağa kalkıp düşme riskii cok fazla tam yerden de degil Allah korusunKızlar bebeğime bundan almayı düşünüyoruz. İçindeki yatağı o olmayacak ama. E bebek te beğendik. Bu ve ya buna benzer kullanan var mı?