- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.201
Benİm kızın yatağı büyüyen yataklardandı hala korkuluğunu kullanıyoruz çünkü çok dönüyor korkuluk olmasa düşerKızlar bebeğime bundan almayı düşünüyoruz. İçindeki yatağı o olmayacak ama. E bebek te beğendik. Bu ve ya buna benzer kullanan var mı?
Parmakliklarin boyu kisa geldi bana da, uzerinden atlar muhtemelen. Asagi yukari boyu kadar bir parmaklik olsa iyi olur.Kızlar bebeğime bundan almayı düşünüyoruz. İçindeki yatağı o olmayacak ama. E bebek te beğendik. Bu ve ya buna benzer kullanan var mı?
Ayağa kalkmaz mı bunda yaKızlar bebeğime bundan almayı düşünüyoruz. İçindeki yatağı o olmayacak ama. E bebek te beğendik. Bu ve ya buna benzer kullanan var mı?
Bence 2 2.5 yaşından önce böyle bir yatak alma ayağa kalkıp düşme riskii cok fazla tam yerden de degil Allah korusun
Benİm kızın yatağı büyüyen yataklardandı hala korkuluğunu kullanıyoruz çünkü çok dönüyor korkuluk olmasa düşer
Senin oğlun daha küçük banada biraz tehlikeli gibi geldi ayağa kalkınca düşebilir kenarları yüksek değil
Parmakliklarin boyu kisa geldi bana da, uzerinden atlar muhtemelen. Asagi yukari boyu kadar bir parmaklik olsa iyi olur.
Kızlar haklısınız, tutunup atlama ihtimali çok yüksek.Ayağa kalkmaz mı bunda ya
canım ben alyans bile takmıyorum öyle dediğime bakma valla sadece küpe takmayı severimBen aldım ama utandım takmadım kutusunda duruyor
Haklı mı birazcık neGünaydın kızlar dün gece öfkeyle uyudum sabah her yerim ağrıyarak kalktım
Eşim diyor ki tayin isteme ısını ertelesek mi ev kredimiz bitsin öyle borçsuz gelelim bir 60 bin kadar kredi borcumuz var. Orda özel ders falan veriyorum bakıcılar uygun fiyatlı diyir
Tabi burda bakıcı kreş fiyatları dudak uçuklatıyor
Canım bence mantıklı eşinin söylediği, borçsuz giderseniz çok daha rahat edersiniz kafanız rahat olur yeni düzen kurarkenGünaydın kızlar dün gece öfkeyle uyudum sabah her yerim ağrıyarak kalktım
Eşim diyor ki tayin isteme ısını ertelesek mi ev kredimiz bitsin öyle borçsuz gelelim bir 60 bin kadar kredi borcumuz var. Orda özel ders falan veriyorum bakıcılar uygun fiyatlı diyir
Tabi burda bakıcı kreş fiyatları dudak uçuklatıyor
Bende bunu kendime itiraf edemiyorum haklı aslında ama iste o amalar o kadar çok ki beni en iyi sen anlarsinHaklı mı birazcık ne
Bu dediklerinin cok mantıklı aslında ama özelikle pandemiden sonra bende aileme yakın olmak istiyorumCanım bence mantıklı eşinin söylediği, borçsuz giderseniz çok daha rahat edersiniz kafanız rahat olur yeni düzen kurarken
valla ben beklemedim doğuda yapamadım borç bi şekilde ödenir benceBende bunu kendime itiraf edemiyorum haklı aslında ama iste o amalar o kadar çok ki beni en iyi sen anlarsin
20li yaşlarımda değilim 34 yaşındayım yeni bir çevre yeni bir düzen kolay değil bunlar artik düzenim olsun istiyorum 2 çocukla 24 saat yol yapmak bile yoruyorvalla ben beklemedim doğuda yapamadım borç bi şekilde ödenir bence