Bugün ne aldin kaç tl harcadin

lindalinda nasılsın. Nasıl geçiyor bebisle hayat ve birikim
Iyiyim canim bebis 7 aylik oldu bile 8 e girecegiz. Valla ben gibi tembel bi insan icin zoe geçiyor daha dogrusu adapte olmaya calisiyorum. Tek cocuk ideal fikrim kesinlikle beni hakli çıkartıyor artik. Isten gelip yatmaya canim istediğinde gezmeye tozmaya alışmışım zor geliyor haliyle simdi. Olsun ama tadı bambaska sipanin
Birikimde iyi gidiyor az az devam ediyorum.cok sıkmiyorum kendimi. Bu ara elime toplu bi para gecti 16 bin acaba altin alsam mi cok da yuksek ama sanirim alacagim. Beklersem yakalayamam belki bu seviyeyi.
Sanaa da masallah kışlık hazirliklar falan.
Hic yapmam kışlık hazırlık cok tembelim. Buzluk ne alırsak o vardir. Onceki senelerde fasulye koymuştum Sadece.artik onu da yapmama karari aldim valla.Tembellikte evereste tırmanarak gidiyorum hayirlisi.

Ayyyy dün annemle telefonda tartıştım Teyzemin kızının düğünü muhabbeti yüzünden . gece de eşim kendi kendine saçma bir tartışma yarattı birde onunla tartıştım sabah kardeşime uyanınca ara yazdım şimdi ona anlatırken birde onunla tartışırım kesin normalde bu saatte bebeğe kahvaltı yaptırırken eşimi FaceTime dan arardım o aramış hiç geri dönüp arayamam mümkünse bir süre görüşmesek iyi olacak

Otelin bilgilerini bana mesaj olarak gönderebilirmisin

Günaydın.
Yoldayız eve dönüyoruz. Babam götürüyor sağolsun.
Kışlıklar konuşulmuş. Benim domates dışında her şeyim tamam. Bezelye, barbunya, fasulye, mısır, biber, patlıcan, kabak, ıspanak vs babamın bahcesinden topladık koyduk. Domateslere yetişemem artık onu alır kendim yaparım. Bamya yenmez bizde onu koymuyorum. Dondurucu almak istiyorum. Kışa girerken mi uygun olur acaba. Daha bir sürü şey var babamın bahcede ama işte yerim kalmıyor. Koyamıyorum.
Az evvel altına baktım 485 olmuş. Bir süre birikimdense harcamamayı düşünüyorum. Altın almak çok zor artık. Paranın hiç değer kalmadı. Çok büyük kriz kapıda. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…