- Konu Sahibi pure hazel
- #72.101
Eşime 0.99 dan verdiler.
Sicili biraz kötüydü malum
Ben maas musterisi kamuyum o yuzden bu oran.
Normal maas musterilerine 0.98den veriliyordu cok ta kotu degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşime 0.99 dan verdiler.
Sicili biraz kötüydü malum
Himmm.Ben maas musterisi kamuyum o yuzden bu oran.
Normal maas musterilerine 0.98den veriliyordu cok ta kotu degil
Yeşil fasulye ya da twvukKızlar ya
yoğurtlu çorbam var dolapta. Buğdaylı. Yanına ne Yakışır ne yemek yapsam akşama
Ben Mısıri düdüklü tencerede haşlıyorum canım.Selam annemdeyiz kahvaltı yaptık kahvemizi içtik birazdan kızımı uyutur nescafemi içerim
Akşama eve geçerken kızımın okul formasını bir tişörtü yoktu onu almaya gidecez
Kızlar mısırı tüm mü koyuyorsunuz ben tüm koydum 8 tane filan
6 poşet yeşil fasulye
4 poşet köz patlıcan
2 kilo kapya kırmızı biber
6 kilo bezelye
3 kilo domates
Bunları koydum difriz olmasına rağmen 2 dolap da dolu
1 çekmecesinde kaynanamın yaprağı var
Başka da yer yok
Konserve domates tapmayı düşünmüyorum geçen seneden 8 kavanozum duruyor
Biraz robottan geçirip buzdolabının dondurucu kapağına koyacam çorbalara filan iyi oluyor
Salçam bu sene yeter
Başka da bir eksiğim yok turşuyu da annem yapıyor
Ben çiğden bırakıyorum çıkarıp pişirince daha lezzetli oluyor bence öyle deneBen Mısıri düdüklü tencerede haşlıyorum canım.
Boy boy düdüklü tencerem var.
Büyük tencereye koyduğum zaman kırmıyorum. Dondurucuya da kırmadan atacağım.
Tabii tabii ben de çig koyuyorum dondurucuya.Ben çiğden bırakıyorum çıkarıp pişirince daha lezzetli oluyor bence öyle dene
Hımmmmm anladımTabii tabii ben de çig koyuyorum dondurucuya.
yani kırmadan koyuyorum dondurucuya düdüklü tencere büyük olduğu için çıkarıyorum buzlu buzlu atıyorum tencerede pişiyor.
Yeşil fasulye ya da twvuk
Evet canım ben de çiğden koyuyorum küçük mısırları tüm atıyorum büyükse ikiye bölüp koyuyorum çünkü düdüklüm yok normal tencereye anca sığıyor :) düdüklün varsa direk tüm koymak daha mantıklıSelam annemdeyiz kahvaltı yaptık kahvemizi içtik birazdan kızımı uyutur nescafemi içerim
Akşama eve geçerken kızımın okul formasını bir tişörtü yoktu onu almaya gidecez
Kızlar mısırı tüm mü koyuyorsunuz ben tüm koydum 8 tane filan
6 poşet yeşil fasulye
4 poşet köz patlıcan
2 kilo kapya kırmızı biber
6 kilo bezelye
3 kilo domates
Bunları koydum difriz olmasına rağmen 2 dolap da dolu
1 çekmecesinde kaynanamın yaprağı var
Başka da yer yok
Konserve domates tapmayı düşünmüyorum geçen seneden 8 kavanozum duruyor
Biraz robottan geçirip buzdolabının dondurucu kapağına koyacam çorbalara filan iyi oluyor
Salçam bu sene yeter
Başka da bir eksiğim yok turşuyu da annem yapıyor
Maşallah canım ben daha yeni baslayacagim bir kaç reçel hoşaf yapıldı sadece şişe falan yapmadık annem bahçeden fasulye kabak vermişti ikişer poşet onları attım buzluga daha yapılacak çok iş var.Kızım ara uykusuna yatınca 1 kiloya yakın biber doğradım menemen için.attim derin dordurucuya.
Yer kalmadı sayılır. Yapacak birşey de kalmadı
Sen de ev taşıdın tadilatla uğraştın yoruldun.Maşallah canım ben daha yeni baslayacagim bir kaç reçel hoşaf yapıldı sadece şişe falan yapmadık annem bahçeden fasulye kabak vermişti ikişer poşet onları attım buzluga daha yapılacak çok iş var.
Kararınız hayırlı olsun canım sevindim adınızaBu arada kızlar biz ev mi alsak arsa mi alsak diye kararsızdık ani bir kararla kendi evimizi kendimiz yapmaya karar verdik kv üstüne çıkıyoruz üçüncü kat malzemeler alınmaya başlandı tahmini 150 bin gidecek evin şimdiki değeri 350 bin.istersek kiraya verebiliz ya da yazdan yaza gelip kendimiz kalırız.
Teşekkür ederim canımKararınız hayırlı olsun canım sevindim adınıza
hayırlı olsun güzel günlerde oturunBu arada kızlar biz ev mi alsak arsa mi alsak diye kararsızdık ani bir kararla kendi evimizi kendimiz yapmaya karar verdik kv üstüne çıkıyoruz üçüncü kat malzemeler alınmaya başlandı tahmini 150 bin gidecek evin şimdiki değeri 350 bin.istersek kiraya verebiliz ya da yazdan yaza gelip kendimiz kalırız.
Benimkini yazıp gönderdiler hemen.Hakkımızda hayırlısı inşhadi hayırlısı olsun canım bende dün verdim bugün sordum üst yazıyla genel müdürlüğe yazılacak inşallah olumlu sonuçlanır