-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.701
Benimki
Herkese selamlar benimki onun evli ve esiyle sorunları olandı. Benim ex eşimden hep ilgi beklerdi.
Merhaba arkadaşlar ben de birikim yapmak istiyorum ama rahatlığımdan vazgeçemiyorum kullanmayacağım bir sürü şey alıyorum param tükenip gidiyor. Siz neler düşünüp birikim yapıyorsunuz bana da yardımcı olur musunuz. Buraya yazmanın ne gibi faydaları oldu?
Annene geçmiş olsun canımSelamlar.
Mutlu bayramlar herkese. Niceleri kısmet olsun ❤
Annemdeyim yazamadım. Annemin ayağı alçıda. Biraz burada kalıp ona yardım edeceğim. Eşim dönüyor bugün. Biz buradayız. Bugün doğumgünüm 35 oldum hâlâ inanamıyorum
Annene geçmiş olsun canım
Sana da mutlu seneler diliyorum
Kızlar biz ani izne geldik yarın hemen dönüyoruz yazamadım hiç .
kv 2 bayram için bebeğe 100 TL verdi
görümcemin kocası 20 TL bayram harçlığı
Görümceler 1 er takım 1 er çeyrek doğum hediyesi (3 çeyrek toplam )
Eşimin amcası 100 TL doğdu hediyesi
Benim anneannem 1 çeyrek doğdu 1 çeyrek sünnet için taktı
Teyzem 1 çeyrek
Büyük amcam 1 çeyrek doğdu 1 çeyrek sünnet
Küçük amcam 1 çeyrek doğdu 1 çeyrek sünnet
Babannem 1 cumhuriyet
Annemler 1 cumhuriyeti sünnet için
Babamın halası 1 çeyrek doğdu hediyesi taktı
Kuzenim 50 TL bayram harçlığı verdi bebeğe kendi de 10 yaşında
Ailelerimiz aynı şehirde 750 km varTuğçe maşallah hızınız başımı döndürüyor :) eşin ve senin memleketler aynı mı?kaç km yol yaptınız hemen :)
Kız daha dün piknikteydin hangi ara gittinAilelerimiz aynı şehirde 750 km var
nice güzel senelere inşallahAy maşallah ya. Keşke biz de öyle olabilsek.
Teşekkür ederim ☺
Teşekkür ederim
Uçtuk resmen varya çok fenaydı yarın hemen öğlene geri dönüyoruzKız daha dün piknikteydin hangi ara gittin
Bizde bugün döndükSabahta karşı yola çıktık öğlene geldik yarın geri dönüyoruz
Bugün benim doğum günümdü eşimin ailesinde bir sağlık sorunu vardı babannesinde o yüzden geldik annemlerde bana pasta yaptırmışlar herkes geldi işte öyleBizde bugün döndük
Evet ya hiç bereketimiz yök o kadar para nereye gidiyor anlamıyoruz bizim yerimizde başkası olsa 2.evi alır. Çok üzülüyorum genç yaşta kazanırken elimizde bşy kalmıyor diye. Bu bereketsizlik üzerine düşünüp birikim yapabilirim.Istekleri bile kurallara baglayabilmelisiniz
Israf etmek bereketi kacirir beni korkutur
Market takibi yada kislik hazirlik onemli
Geçmiş olsun.Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllaraBugün benim doğum günümdü eşimin ailesinde bir sağlık sorunu vardı babannesinde o yüzden geldik annemlerde bana pasta yaptırmışlar herkes geldi işte öyle
Doğum günün kutlu olsunSelamlar.
Mutlu bayramlar herkese. Niceleri kısmet olsun ❤
Annemdeyim yazamadım. Annemin ayağı alçıda. Biraz burada kalıp ona yardım edeceğim. Eşim dönüyor bugün. Biz buradayız. Bugün doğumgünüm 35 oldum hâlâ inanamıyorum