Bugün ne aldin kaç tl harcadin

eşinde yani

alacak tabi geç bile kalmış iyi yapmışsın almakla hemde borcu varmis

bugün hayvanat bahçesine gittik hayvanlara cok üzüldüm ya gerçekten hepsi cok perişan gibiydi sıcaktan bide bakımsız gibilerdi bidaha gitmiycem böyle yerlere cocuklar 3 saat yürüdü yolda uyumadılar hala uyanıklar ben anlamadim oğlan herseye ağlıyo ya ne zaman bitecek bu ağlamalar ağladığı zaman asla istediğini yapmıyorum sabrımı tüketiyo gercekten o eğlensin vakit geçirsin diye herseyi yapiyorum elimden geleni asla memnun değil vara yoka ağlıyo sıcak bi yandan sabrım tükenmek üzere kalabalık hiç iyi gelmiyo çocuğa

Çocukların huyu değişiyor kalabalıkta yoruldıkcada ağlar

Ağustos maaştan alalım hepimiz.Bide 19u bizim evlilik yıldönümü kendime bide döğme altın kolye alasım varMaaştan kalırsa fiyatı uygunsa araya bide onu katarım
biz araba aldik arabayı satıp biraz nakit avans çektik üstüne onun ödemesi ev kredisi var bide alamam ki neyse napalim sağlık olsun sahtesini alacam sosyete pazarından

Almakla doğru yapmışsın.Durumu olmasa,kenara koyup biriktirip verecek olmasa sorulup edilmez,unutulur gider.Ama çıkarıp vermiş,unutmamış ve onemsemis.Herkesin bütçesi kendine diye düşünüyorum.Biz de geçen hafta kvye 10 bin borc verdik.Zamaninda kendi aileme de vermiştik veya biz ev alırken bizimkilerden borç aldık.Hep sadık kalıp en kısa zamanda geri ödendi.Karsi tarafın durumu müsaitse almayalım diyemem,kendi çocuğumun da payı var artık o hesapta.

Günaydınlar Bugun market alışverişi,yarın temizlik derken düzenli ev hayatına geçiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…