Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce tuce_tuce ohhh sonunda gittiniz kısada olsa iyi gelir ve yeter bebekle doğum günün kutlu olsun abi bebek sizi altına boğmuş 😍😍
boza boza seninde doğum günün kutlu olsun canım
Pure ye ne olmuş da banlanmış 🙄🙄
Bizde evde geçirdik bayramı birazdan alışverişe çıkacağız eksikler var
Yine kv gideceğiz kaynımların gitmesini bekliyoruz

tuce_tuce tuce_tuce ohhh sonunda gittiniz kısada olsa iyi gelir ve yeter bebekle doğum günün kutlu olsun abi bebek sizi altına boğmuş 😍😍
boza boza seninde doğum günün kutlu olsun canım
Pure ye ne olmuş da banlanmış 🙄🙄
Bizde evde geçirdik bayramı birazdan alışverişe çıkacağız eksikler var
Yine kv gideceğiz kaynımların gitmesini bekliyoruz
Kahvaltıda görümcem yine aradı geçen seneki gibi anneme ne zaman geri dönüyorsunuz diye 🤣🤣 çok iyi geldi Zeyno yA sorma 🤣😍

Selamsssss çok yorgunummm😰😰😰

Eşimi yolculadım,,, kızımı uyuttum yaptım bi kahve azıcık dinleneyimmmm🥳🥳🥳🥳

Gelelim 2 güncük tatilin harcamalarına😥😥

Yeme içme kalacak yer benzin filan 2 günde toplam 2500 harcamışız😱😱

Eşim gitmeden şalgam aldı hem bize hem götürecek 100 tl
200 tl lik sucuk
250 tl lik şırdan🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Bide benzin alacak giderken ne kadar tutar bilmiyorum 🤷‍♀️

Dün akşam gelince hemen koyunun karın bumbarını yaptım eşim yedi bugün bize de kaldı yemek derdim yok 👏👏👏

Doğumgünü olan kızlar mutlu yıllarınız olsun ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
tuce_tuce tuce_tuce sarıkızların hayırlı bereketli olsun canım🥰

Selam kızlar herkesin bayram tatili güzel geçmiştir inş.
BugünTatilden döndük markete diye durduk arabamızın (otomatik vites) vites atarken basılan düğmesi kırıldı , iyi ki markete diye durmuşuz eğer kapalı otoparka girsek daha zor olurdu. Hemen çekici çağırdık 300tl, opel e gittik, vites komple değiştiriliyormuş sipariş Verdik 1500tl kapora ödedik. (2200tl demişler de iskonto yapacaklarmış)

Kızlar geldim sonunda ya 🤣🤣🤣 bebek arkada kudurdu enerjisini atacak şekil bulamıyor garibim🤣 eve dönüyoruz yoldayız 3 te çıktık çok radar ve trafik var Malatya Kayseri arası Araba kullandım ayağım felç oldu resmen . 300 TL benzin 10 TL su aldık . Bebek yemek yemiyor yine düzelmişti halbuki ama kafaya takmıyorum artık enerjim tavan çok iyi geldi 2 gün 😍🤣 herkese teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapamadım

Anneannem bahçesinden 5 kg kadar fasülye toplatmış benim için babaannemle temizlediler poşetledim direk buzluğa girecek . Annem bahçemizden ekşi elma kurutmuş en sevdiğimdir bebeğin eline verdim emdi çok sevdi annem bana da koymuş . Organik birkaç kabak bebek seviyor . Kv peynir koydu birde salçamı aldım

X