Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce ohhh sonunda gittiniz kısada olsa iyi gelir ve yeter bebekle doğum günün kutlu olsun abi bebek sizi altına boğmuş
boza seninde doğum günün kutlu olsun canım
Pure ye ne olmuş da banlanmış
Bizde evde geçirdik bayramı birazdan alışverişe çıkacağız eksikler var
Yine kv gideceğiz kaynımların gitmesini bekliyoruz

Kahvaltıda görümcem yine aradı geçen seneki gibi anneme ne zaman geri dönüyorsunuz diye çok iyi geldi Zeyno yA sorma

Selamsssss çok yorgunummm

Eşimi yolculadım,,, kızımı uyuttum yaptım bi kahve azıcık dinleneyimmmm

Gelelim 2 güncük tatilin harcamalarına

Yeme içme kalacak yer benzin filan 2 günde toplam 2500 harcamışız

Eşim gitmeden şalgam aldı hem bize hem götürecek 100 tl
200 tl lik sucuk
250 tl lik şırdan
Bide benzin alacak giderken ne kadar tutar bilmiyorum

Dün akşam gelince hemen koyunun karın bumbarını yaptım eşim yedi bugün bize de kaldı yemek derdim yok

Doğumgünü olan kızlar mutlu yıllarınız olsun
tuce_tuce sarıkızların hayırlı bereketli olsun canım

Selam kızlar herkesin bayram tatili güzel geçmiştir inş.
BugünTatilden döndük markete diye durduk arabamızın (otomatik vites) vites atarken basılan düğmesi kırıldı , iyi ki markete diye durmuşuz eğer kapalı otoparka girsek daha zor olurdu. Hemen çekici çağırdık 300tl, opel e gittik, vites komple değiştiriliyormuş sipariş Verdik 1500tl kapora ödedik. (2200tl demişler de iskonto yapacaklarmış)

Kızlar geldim sonunda ya bebek arkada kudurdu enerjisini atacak şekil bulamıyor garibim eve dönüyoruz yoldayız 3 te çıktık çok radar ve trafik var Malatya Kayseri arası Araba kullandım ayağım felç oldu resmen . 300 TL benzin 10 TL su aldık . Bebek yemek yemiyor yine düzelmişti halbuki ama kafaya takmıyorum artık enerjim tavan çok iyi geldi 2 gün herkese teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapamadım

Anneannem bahçesinden 5 kg kadar fasülye toplatmış benim için babaannemle temizlediler poşetledim direk buzluğa girecek . Annem bahçemizden ekşi elma kurutmuş en sevdiğimdir bebeğin eline verdim emdi çok sevdi annem bana da koymuş . Organik birkaç kabak bebek seviyor . Kv peynir koydu birde salçamı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…