- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.681
Kolay gelsin evet vakalar tavanGünaydın kızlar,
Vaka sayısı il dışı gelişler nedeniyle arttı, pandemi hastanesi dolu şuan, aynı aileden olanlar aynı odaya yatirilmaya başlandı,
Akraba ziyareti yapmıyoruz bu bayramda, kalkıp çiçekleri sulamalıyım, çamaşır yıkamalı, kahvaltı hazırlamalıyım
pure hazel kolaylıklar diliyorum
Doğum günün kutlu canımSelamlar.
Mutlu bayramlar herkese. Niceleri kısmet olsun ❤
Annemdeyim yazamadım. Annemin ayağı alçıda. Biraz burada kalıp ona yardım edeceğim. Eşim dönüyor bugün. Biz buradayız. Bugün doğumgünüm 35 oldum hâlâ inanamıyorum
Mutlu yaşlarSelamlar.
Annemdeyim yazamadım. Annemin ayağı alçıda. Biraz burada kalıp ona yardım edeceğim. Eşim dönüyor bugün. Biz buradayız. Bugün doğumgünüm 35 oldum hâlâ inanamıyorum
Sağlıkla güzel yaşların olsunSelamlar.
Ay maşallah ya. Keşke biz de öyle olabilsek.Doğum günün kutlu canım
Bende öyleyim hep kendi kendime diyorum ki nasıl 31 yaşındayım21 olsam keşke
Her yaşın ayrı güzelliği var sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip eder inş Allah hepimize
Eşimin ananesi 98 yaşında Ev telefonundan cep
telefonlarımızı arıyor hala kafa zehir gibiçok sağlıklı Kalkıp geziniyor bizde öyle oluruz inş
Teşekkür ederimMutlu yaşlar
Teşekkür ederimSağlıkla güzel yaşların olsun
Görümcen sizinle beraber mi geldi sizin arabanızdaKizlar nasilsiniz
Biz dün esimin ailesine geldik
Ztn kurulu gelmistim, pek tadim yok olmayacak seylerde gozume batiyor.
Yarin donecegiz ztn
Ztn dedigimi yaptigim icin sorun yok aslinda ama.
Bir kere damarim tuttu.
Allah yardimcimiz olsun esimin kiz kardesi aklini yitirdi yitirecek o kdr simarik o kdr bencil anlatamam.
Esime kafayi takmis surekli ilgi bekliyor esimde asla onun istedigi kivama gelmiyor tam gırgıriye oldu burası
Görümcen sizinle beraber mi geldi sizin arabanızda
Görümcen psikolojik sorunlar mı yaşıyorIyice ben hastayim benimle ilgilenmelisiniz ben ne dersem o olur ben ben ben moduna girmis kimse ciddiye almiyor
Bu hastalik isime geldi aslinda
Aylardir kafam rahatmis
Görümcen psikolojik sorunlar mı yaşıyor
Neyse, aynen sustumCenaze atlatti fazla abartiyor 37 yasinda bekar 110 kg isi kotu daha ne diyim
Herkese selamlar benimki onun evli ve esiyle sorunları olandı. Benim ex eşimden hep ilgi beklerdi.Cenaze atlatti fazla abartiyor 37 yasinda bekar 110 kg isi kotu daha ne diyim
Neyse, aynen sustum