- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.741
Oo tatil başlamış sevindim senin adinaGünaydın kızlar ailelerimizin yanına geldik 4 gündür yoğun geçiyor
Cok sevindimtuce_tuce iyi olmuş senin için
Oo tatil başlamış sevindim senin adina❤Bol bol dinlenin enerji depolayın
[/QUOTE
Saol cnm benim cok iyi geldi cok bunalmıştık
Siz n’aptınız yer belli oldu mu sen nereye tayin istiyeceksin?
Bizim de il dışı atamalar persembe açılacak
İyi tatiller canımGünaydın kızlar ailelerimizin yanına geldik 4 gündür yoğun geçiyor
Teşekkürler tatlimİyi tatiller canım
Yok yok vicdan yapma aşırı olmadıktan sonra almazsınTeşekkürler tatlim
Diyete ara verdim vicdan da yapiyorum ama verdiklerimi almadan donersem kardayim
Ayın 20 su gibi donecegiz bakıcıyı erken baslatcagimYok yok vicdan yapma aşırı olmadıktan sonra almazsın
Ama ben hiç devam edemiyorum
İzmir aydın Muğla Denizli eşimi ikna edebilirsem ÇanakkaleCedric1003 Eşim yarın gidiyor Perşembe Ankara’da başlayacak.Bir netlik yok beklemedeyim ben.Tez zamanda düzenimiz kurulur inş Sen hangi sehirleri yazmak istiyorsun?Hakkınızda hayırlısı olsun inş
Aaa Çanakkale’de çok güzel bence ikna etİzmir aydın Muğla Denizli eşimi ikna edebilirsem Çanakkale
Acılirsa merkezi yerleri yazacağız uzak küçük ilçeleri yazamam
Hayırlısı olsun diyelim eşimin halasının damadı da asker Foça ya çıkmış tayinleri ne güzel ya tam sahilde bir ilkokul var gözüme kestirdim orayi
İkimize de izmir olsunAaa Çanakkale’de çok güzel bence ikna etİlçelerinin çoğu güzel Bizimde bakalım Ankaramı olacak İzmir mi?
İnşİkimize de izmir olsun
iyi tatiller anın tadını çıkar bundan sonra bende karar aldım eşimle çocuklarla güzel vakit geçirmek istiyorum.Günaydın kızlar ailelerimizin yanına geldik 4 gündür yoğun geçiyor
iyi tatiller anın tadını çıkar bundan sonra bende karar aldım eşimle çocuklarla güzel vakit geçirmek istiyorum.
Saolun kızlar iyi geldi bize cok bunalmıştık
Bende göndermeyeceğim sanırım çünkü 1 hafta içinde vakalarda baya artış olucak benceSaolun kızlar iyi geldi bize cok bunalmıştık
Narin kızını kreşe gönderecek misin ?
Ben büyüğü ilk dönem göndermeyeceğim sanırım evde bakıcıyla idare edeceğiz
Oooooo bayağı uzun kalacakmışsın dikkat et verdiğini geri almaAyın 20 su gibi donecegiz bakıcıyı erken baslatcagim
Yine başlarız ay sonunda iyi gidiyorduk