-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.321
Güle güle kullanın canım kazasız belasız hasar kayıtsız olsun
hayırlı olsun canım arabanızamiin canım daha daha güzeli sizin olsun
Dışarıda yemek bile lüks oldu bu ne pahalılık para resmen ucuyorGünaydın ☀
altin cok artıyor
Haftasonu cok harcamalı geçti dışarda kahvaltı yemek derken uçtu gitti paralar.
Kazasız belasız kullanın inşelimizde ki parayla çokta düzgün bişi alamadık ama şöyle düşünüyorum hem evimiz hem arabamız var şükür evin borcu bitince istediğimiz arabayı alabiliriz inşallah
Amin canım çok teşekkür ederimMutluluğunuz katlanarak artsın ♥♥
hep bir arada olun canım bundan sonra aile olmak güzel şey :)Amin canım çok teşekkür ederim
senin tayin işi ne durumda verdin mi dilekçeniAmin canım çok teşekkür ederim
Bide burası yemek bakımından ucuz yanı büyük şehirde falan olsak düzgün bi yerde kahvaltı yemek falan akşamda biseyler içmek istesen 600 700 giderDışarıda yemek bile lüks oldu bu ne pahalılık para resmen ucuyor
Biz dışarda yiyince büyük paralar gidiyor malesef.Bide burası yemek bakımından ucuz yanı büyük şehirde falan olsak düzgün bi yerde kahvaltı yemek falan akşamda biseyler içmek istesen 600 700 gider
6sında elim başlayacak Ankara’da.Konusacak kuvvete çıkacak olmazsa netlik kazanması lazım ben hala bekliyorum.Bayramdan sonraki hafta netleşir ins bende ona göre veririm dilekçe daha sonucu bekleyecegım stres hepsenin tayin işi ne durumda verdin mi dilekçeni
❤Kazasız belasız kullanın inşHayırlı uğurlu olsun
Büyük şehirlerde evden çıkmak para haklısın yetmez 250Biz dışarda yiyince büyük paralar gidiyor malesef.
Evde yemek yapmak da pahalı artık.
Ben haftalık 250butce asla yapamıyorum mesela. Mümkün degil
Gramajlar azaldı, lezzet azaldı ayrıca.Büyük şehirlerde evden çıkmak para haklısın yetmez 250
Evde adam akıllı bir yemek yapmanın maliyeti 100 lira o
hersaabh 4 yumurta düzgün bir peynir zeytin yeşillik reçell desen20 lira da kahvaltı
Sağlık olsun diyoruz da dengeli beslenmeyince saglikda olmuyor
Hadi bakalımEşim dilekçe verdi daha doğrusu yarın kesinleşecekmiş