- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.361
Bende çocukların okul derdi yokken ödenir diyorum eşim ne gerek var diyorArazi alıp ev yapmak çok zor iş ya ustalar ile uğraşmak insan dertli oluyor hazır ev aldığında parasını biliyorsun ödeniyor bizim göbeğimiz çatladı annemlerin evi hala yaptırmaya uğraşıyoruz.1+1 ev alıp kira geliri olması bence mantıklı çocuklar küçükken ödenir gider.
Merhabalar herkese. Bir de müstakil ev yaptırırken malzemeler çok pahalıya denk geliyor. Bence de 1 arti 1 ev almak daha mantıklıBende çocukların okul derdi yokken ödenir diyorum eşim ne gerek var diyor
Haklısın aslında evi bi tadilat yaptırınca bile insanın sinirleri zıplıyor
Gerçekten öyle her malzeme 10-15 bin tutuyor.Cokkkk pahalıya denk geliyor.Merdivenleri yaptırdık 10bin tuttu hep yüklü paralar gidiyor.Demir çimento zaten başlı başına sorun ustalar çok pahalı işçilik çok alıyorlar 2 günlük kalebodur döşemeye 3bin aldılarMerhabalar herkese. Bir de müstakil ev yaptırırken malzemeler çok pahalıya denk geliyor. Bence de 1 arti 1 ev almak daha mantıklı
Çok zor annemin burnundan geldi sen ne güzel aldın borcunu biliyorsun diyor çok yıprandılar valla.Bence ya paranı altında tut yada ev alBende çocukların okul derdi yokken ödenir diyorum eşim ne gerek var diyor
Haklısın aslında evi bi tadilat yaptırınca bile insanın sinirleri zıplıyor
Nerede bu evKızlar bi yaşıma daha girdim bu 1 artı 1 evde havuz sistemi varmış nasıl derseniz ben ilk defa duydum bilmiyorum başka şehirlerde var mi
Apartmanda 13 tane 1 artı bir var en alt kattan en üst kata hepsi aynı fiyat be kira sözleşmesi yapılıyor. Diyelim 13 evden 10 tanesi kiraya verildi ama 13 ev sahibine paylaşılıyor. Saçma geldi bana
Hiç bulaşma bence.... paranı altında tutmaya devam et...Kızlar bi yaşıma daha girdim bu 1 artı 1 evde havuz sistemi varmış nasıl derseniz ben ilk defa duydum bilmiyorum başka şehirlerde var mi
Apartmanda 13 tane 1 artı bir var en alt kattan en üst kata hepsi aynı fiyat be kira sözleşmesi yapılıyor. Diyelim 13 evden 10 tanesi kiraya verildi ama 13 ev sahibine paylaşılıyor. Saçma geldi bana
Ama işte nereye kadar evi yoksa 1 ev alsa iyi olurHiç bulaşma bence.... paranı altında tutmaya devam et...
Hakan Altun bi okul açtı ya onun ilerisi ara sokakta tam yol üstü degilNerede bu ev
Bizde öyle düşündük şimdilik kalsın bakalım piyasa ne olacakHiç bulaşma bence.... paranı altında tutmaya devam et...
Rezidans mı burasıHakan Altun bi okul açtı ya onun ilerisi ara sokakta tam yol üstü degil
Bizde öyle düşündük şimdilik kalsın bakalım piyasa ne olacak
Batmandan arkadaşımla konuştum yeni evliler bir v alalım demişler fiyat 900 bin
Yuh dedim bu ne böyle
Sahibinden de binilen gördüm final okullarinin orda iki artı bir cok güzele ebenziyor bize fazla geldi bi bak istersen sana belki uyarRezidans mı burası
Bu ev hayatta o o parayı etmezSahibinden de binilen gördüm final okullarinin orda iki artı bir cok güzele ebenziyor bize fazla geldi bi bak istersen sana belki uyar
Dolar alma bence... gümüş al (gümüşe yatırım yapanlar parasını 2 ye katladı) dolar genel bilinen yatırım aracı ama parasını madene yatıranlar ikiye katladı hep uzun vadede.25 bin tl değerinde altın
25 bin tl değerinde dolar almayı düşünüyorum. Her durumda kâr getirecek gibi duruyor
Evet gümüş de çok yükseldi takip ediyorum. Ben de şöyle düşündüm altın çok yükseldi insanların bir kısmı düşmesinden korkup bozdurup dolara yatıracaklar bence. Dolayısıyla dolar da yükselecek.Dolar alma bence... gümüş al (gümüşe yatırım yapanlar parasını 2 ye katladı) dolar genel bilinen yatırım aracı ama parasını madene yatıranlar ikiye katladı hep uzun vadede.
399 dan almadığıma çok pişmanım 412 oldu
Gene almadım 426 oldu altın