- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.301
Günaydın çok uykumuz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun yA masraf olmasa iyiymiş neden masraf çıktı kialdik canım ama biraz masrafı çıktı
sağol canımHayırlı olsun
elimizde ki parayla çokta düzgün bişi alamadık ama şöyle düşünüyorum hem evimiz hem arabamız var şükür evin borcu bitince istediğimiz arabayı alabiliriz inşallahHayırlı olsun yA masraf olmasa iyiymiş neden masraf çıktı ki
Puree çok sevindim hayırlı olsun İnşallah en yakın zamanda gönlünüzce bir ev kondurmak da nasip olurBence çok iyi almissnz her şey uçtu ya ne alınmışsa kârKizlarrrrrrrrrrrr
Kulübün en tatlı hatunları
Biz arsayı aldık.
Çok beğendik çok içime sindi. Aylardır arıyorduk biliyorsunuz.
420 M2. Güney cephe. 3kata ruhsatlı.
Çevresinde hep güzel müstakil evler var.
2komsum da doktormuş.esim tanıştı . Diğerlerini görememiş.
Arsa Akdeniz bölgesinde
200 bine aldık. 100 bin kredi çektik.faiz indiriminden faydalanalim dedik.
Güle güle kullanın canım kazasız belasız hasar kayıtsız olsunelimizde ki parayla çokta düzgün bişi alamadık ama şöyle düşünüyorum hem evimiz hem arabamız var şükür evin borcu bitince istediğimiz arabayı alabiliriz inşallah
Bende zamansız bozanlardanim kardan zararımi gördükçe bir ah çekiyorumGünaydın
Kizlar altın fiyatları fena
Mutluluğunuz katlanarak artsınEşim pasta istedi Deniz dönüşü pasta aldık cay demliyorum yeriz.Ne güzel şeymiş ailece yaşamak
Teşekkür ederim canım.Puree çok sevindim ♥ hayırlı olsun İnşallah en yakın zamanda gönlünüzce bir ev kondurmak da nasip olurBence çok iyi almissnz her şey uçtu ya ne alınmışsa kâr
Hayırlı olsun annenin arabası ne aldıGunaydin kizlar
Yine jet gibi koş oraya koş buraya bir haftasonu
Cumartesi saclarimi boyattim cok icime sindi
Kuaforde hic bir onlem yokkkk sadece tek koltuk kapali idi
Bundan sonra yaptiklarimi normal kabul edip herseye adapte olmaya calisacagim yoksa aklimi yitiricem daha cok zarar goruyorum
Annem arabasini degistirdi kullanmaya korkuyor calisiyordu benzin bitmis elektrikle calismamis esim gitmis carsiya gelmisler. Arabayi kutlayalim yemege gidelim dedi gol kenarina gittik. O arada avmye ugradik bayramliklari hallettik pazar icin eve domates getirttim kopegi gezdirdik
Pazar domates konservelerimizi yaptik kac makina camasir utu saymiyorum
Galerilere gittik ama kapaliydi
Sira var ama sanirim ifir arac alacagiz
Aksamustu esim arabalari degistirmeye gidecekti aku bitmis. Kapida kaldi ne cekti o arabadan onu da anlayana kadar canimiz cikti. Bugun halledicek belki galerilere gideriz erken cikarim
Tursum cikti.
Iyki pazartesi geldi de ise geldim
Cuma gunu ust komsunun mevlut vardi. Ona ugradim ztn bahcedeydi. Diger komsular annemin arabayi kiskanmis tovbeler olsun cok komikti
Hayırlı olsun annenin arabası ne aldı