Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kiz o araya karıştı ya tuce_tuce yi demedim diye herhalde bişi demedi teyzem çarşıya cıkamadık bidaha kayınvalidelerinin köyüne gitti öyle kaldi yani neyse ben kendim yaptırcam kafaya koydum
Neyse kısmet bende yaptırqcam kafaya koydum

Doğum günü hediyesi istedim eşimden bakalım

Rasgele girdim ne gördüm Hayırlı olsun pure, arsa uzun vadede ideal bir yatırım. İnş katlanarak artar değeri

Tühhhg master cheff izliyor musun
yok kız hiç tv felan izlemeye fırsat yok sürekli çocukların başındayım benim oğlana sürekli bişi yapiyolar dellendiriyolar bide kalabalık cok tv sesi çekilmez evimi cok özledim her gün ağrı kesici alıyorum sesten kafam patlıyo

Ben de senin gibiyim ,kalabalıkta çocuklardan gözümü ayıramam.
Kuzen de olsa sonuçta çocuk. Oyun kuruyorlar tehlikeli hareket yapıyorlar.

Ben de senin gibiyim ,kalabalıkta çocuklardan gözümü ayıramam.
Kuzen de olsa sonuçta çocuk. Oyun kuruyorlar tehlikeli hareket yapıyorlar.
aynen canım hep basında duruyorum baskalarına bakıyorum cocuk 2 saat ağlıyo mesela annesi asla kalkmiyo yerinden ben burda abartmıyorum 5 küçük cocugu kazadan kurtardım acaba bende mi tuhaflık var diye düşündüm yani

Aynen.
Gidince görümcelerin çocukları ile beraber üç çocuk oluyorlar. Ben cocuklara bakıyorum, diğerleri yemek falan hazırlıyor.

bide benim oğlanın balık yağı kullanmasına taktılar kafayi obez olur bizim tanıdık obez olmus söyle böyle kefir içirme artik boyu cok uzun diyolar uzakta yaşadığıma şükür ediyorum valla
anneme mesela dedim ki günüm biraz gecikti dedim oğluma kardeş geliyo annen hamile diyo anne öyle deme dedim nolacak diyo büyüyünce de niye yalancı oluyo cocuklar dersiniz dedim olsa bile pat diye çocuğa söylenir mi

Tövbe tövbe yA

Günün harcaması 15 tl kaş aldırdım.Sabirsizlikla iskenderuna gitmeyi bekliyorum 6 ay kalıcı fön ve ombre yaptıracağım saçlarım bir kendine gelsin artık. Bu arada bebegi tartmak icin baskule ciktim hamile kaldıgim kilonun 2 kilo altına düşmüşüm üstelik kahvaltidan sonra tokken tartıldım sok olduk eşimle.daha işe baslamadan bukadar gittiyse vay haline diyor eşim

Tövbe tövbe yA
Bende bebeğe günde 1 kez 60cc mama veriyorum sırf biberon ve mama alışkanlığı olsun diye üstelik alerjiden dolayı diyet mama yani millet ona takti kafayı daha küçük sütün mu yok niye mama veriyorsun mamaya devam edersen seni emmez v.s v.s (doktorumuz halbuki günde 4 kez 90'ar cc ver dediği halde ben sadece 1 kez 60 cc veriyorum)kısacası insanlar bi acayip.
Zayıf olsa çok zayıf,kilolu olsa çok kilolu ,uzuna uzun kısaya kısa demekten hiç kendilerini alıkoymuyorlar.
Ben kimsenin çocuğuna zayıf şişman yada niye mama veriyorsun demem ilgilenmem bile neyle beslendigine.Birde sokak 'ta komşu görse arabaya falan inip binerken emziriyormusun yada emiyormu diye soruyorlar neden sorma gereği duyarlar hiç ama hiç anlamıyorum

birisine sanane diyeceksin görecek o zaman soru sormayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…