Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin
Guzel bir hafta diliyorum
Islerim bitti ev miss oldu
Dun 110 tl halı yıkamaya verdik
Bugün alisverise cikacagim
Yarin komsularimi piknige davet ettim hazirlik yapacagim bugun
Onlarda bizi davet etmislerdi
Kislik hazirlik adina sadece 5 poset bamyam ve 5 poset yapragım var ☺☺
Kurbandan sonra baslarim

Herkese günaydın
Benim buzluğa şimdiye kadar attıklarım
Sarma için yaprak 4 poşet
Bamya kavurdum yarım kiloluk 4 poşet
Fasulye doğrayıp koydum 6 poşet
1 poşet vişne var geçen seneden(max 2 sene duruyor diye biliyorum)
1 poşet de kızılcık var geçen seneden
1 paket kabak koydum. Kilosu 2.95tl
Pazara gidip patlıcan kabak alıp koymak istiyorum.
Kıl biber Aldım 1 kilo 15tl doğrayıp koyacağım menemen yaparken kullanmak için

Puree çok sevindim hayırlı olsun İnşallah en yakın zamanda gönlünüzce bir ev kondurmak da nasip olurBence çok iyi almissnz her şey uçtu ya ne alınmışsa kâr

Gunaydin kizlar
Yine jet gibi koş oraya koş buraya bir haftasonu
Cumartesi saclarimi boyattim cok icime sindi
Kuaforde hic bir onlem yokkkk sadece tek koltuk kapali idi
Bundan sonra yaptiklarimi normal kabul edip herseye adapte olmaya calisacagim yoksa aklimi yitiricem daha cok zarar goruyorum
Annem arabasini degistirdi kullanmaya korkuyor calisiyordu benzin bitmis elektrikle calismamis esim gitmis carsiya gelmisler. Arabayi kutlayalim yemege gidelim dedi gol kenarina gittik. O arada avmye ugradik bayramliklari hallettik pazar icin eve domates getirttim kopegi gezdirdik
Pazar domates konservelerimizi yaptik kac makina camasir utu saymiyorum
Galerilere gittik ama kapaliydi
Sira var ama sanirim ifir arac alacagiz
Aksamustu esim arabalari degistirmeye gidecekti aku bitmis. Kapida kaldi ne cekti o arabadan onu da anlayana kadar canimiz cikti. Bugun halledicek belki galerilere gideriz erken cikarim
Tursum cikti.
Iyki pazartesi geldi de ise geldim
Cuma gunu ust komsunun mevlut vardi. Ona ugradim ztn bahcedeydi. Diger komsular annemin arabayi kiskanmis tovbeler olsun cok komikti

Hayırlı olsun annenin arabası ne aldı

Günaydın. Haftasonumuz yoğun geçti çocuğu eğlendirelim diye biz dinlenemedik. Sabah kahvaltıya sahile gittik arkadaşlarla. Cocuklar Parkta oynadı koştu. Ben de şu martı scootler ile gezdim pek keyifliydi :) sonra bize geldik bebeleri uyuttuk kahve içtik. Akşama da mangal yaptık gittler. Cocuklar cok eğlendi iyi oldu. Arkadaşsızlıktan kafayı yiyeceklerdi artık.

Bugüne nohut ıslattım. Canım çekti. Yanına pilav yoğurt yeter. Sabah migrenli uyandım. Kayınvalideyi çağırdım o gelecek. Kızlara bakar ben biraz uzanırım.

Altın coşmuş bu hafta eşimin maaş zamanı. Altın alırız diyordum artanla ama nasıl olacak bilmiyorum.

Eşimin kuzenlerinden 1000₺ civarı nakit geldi. Ev hediyesi eksiğinizi tamamlayın dediler. Koydum kenara. Dışarı çıkabilirsem bankaya yatırıp altın hesabına atacağım.

günaydın hafta sonu yoğun geçti evime gittim yapılacak işler vardı birkaç bişey almıştım onları koliye koyduk yarın geliyormuş nakliye izin almam lazım.Cumartesi gelecekti sözde nakliye ama yine sözlerini tutmadılar.Vardr bunda da hayır diyorum yarın gitsinde kazasız belasız inşallah bende 1 ay sonra giderim gittikçe yaparım kışlıklarımı belki uçakla gideriz eşim gelmez git gel yorulursun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…