- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.341
Ya tuçe bence size çok karışmaya hakları yok nerde ne kadar kalmak istersen öyle olmalı bence burada ortayı eşin bulacak yoksa çok yıpranırsınKızlar biz bayramın birinci günü etleri dağıtıp yola çıkıyoruz. Özel garnizon terk verdiler bize . Bayramın son günü de öğleden sonra geri dönüş yapacağız . Eşimin aile grubuna ayrıntılı planımızı yazdım sorun çıkarmasınlar diye . Doğum günümde annemlerle olacağım . İnşallah ağzımızın tadı bozulmadan gider geliriz
Bizim burda 4 kişilik bir yemek 250 den aşağıya tutmuyor ama tabiki daha uygun yerlerde var gitmek istersenBüyük şehirlerde evden çıkmak para haklısın yetmez 250
Evde adam akıllı bir yemek yapmanın maliyeti 100 lira o
hersaabh 4 yumurta düzgün bir peynir zeytin yeşillik reçell desen20 lira da kahvaltı
Sağlık olsun diyoruz da dengeli beslenmeyince saglikda olmuyor
Kızzz sizin orda bi Zeki usta var kebapçı her zaman uğruyoruz bayılıyorum benim Adanalı bi velim vardı o tavsiye etmiştiBizim burda 4 kişilik bir yemek 250 den aşağıya tutmuyor ama tabiki daha uygun yerlerde var gitmek istersen
Tabi. Canım zeki usta,,, bedo,,, yağlar,,, eyüpcan,, kazancılar kebabKızzz sizin orda bi Zeki usta var kebapçı her zaman uğruyoruz bayılıyorum benim Adanalı bi velim vardı o tavsiye etmişti
İnsan Adana’da ki yemeklere 250 de verir 500 de hak ediyor
Bizde öyle olmuyor ne yazıkki canım . Eşim dengeyi kurmakta zorluk yaşıyor . Bu sefer aile grubuna ayrıntılı yazdım bayramın 2. Günü hep birlikte babaannemizin içinde buluşuruz filan dedim hepsi tmm dediler .Ya tuçe bence size çok karışmaya hakları yok nerde ne kadar kalmak istersen öyle olmalı bence burada ortayı eşin bulacak yoksa çok yıpranırsın
Kızlar derin dondurucu olarak ne marka önerirsiniz.samsung beğendim ancak arıza çıkarır mi biraz tedirginim açıkçası. Kullanan var mı samsung beyaz eşyada servis imkanı nasıldır.sizin kullanıp memnun kaldığınız marka ve modeller hangileri acaba
Uğurun hangi modeli acaba biliyor musunuz.samsung olan hangisinden. Nofrost değil mi aldıkları statik olanlar buz yapıyor çekmece çıkmıyor dediler de karar veremiyorum arada da bariz fiyat farkı varkesinlikle Uğur öneririm. Annem ve halam Uğur, diğer halam Samsung aldı aynı zamanda. Samsung alan hiç memnun deği.
İşte eşin seni koruyamadığı ve dengeyi sağlayamadığı için her izin de stres oluyorsunBizde öyle olmuyor ne yazıkki canım . Eşim dengeyi kurmakta zorluk yaşıyor . Bu sefer aile grubuna ayrıntılı yazdım bayramın 2. Günü hep birlikte babaannemizin içinde buluşuruz filan dedim hepsi tmm dediler .
Vestel 7 bölmeli kullaniyorum,memnunum.2si kapaklı,5 tanesi çekmeceli bolmelerin.Kullanimda hiçbir sıkıntı yaşamadım.Kızlar derin dondurucu olarak ne marka önerirsiniz.samsung beğendim ancak arıza çıkarır mi biraz tedirginim açıkçası. Kullanan var mı samsung beyaz eşyada servis imkanı nasıldır.sizin kullanıp memnun kaldığınız marka ve modeller hangileri acaba
Kredi 0.64ten alırsın sıfır ev için ki çok mantıklı. 100bin cekecekmissin hiç birşey değil o para. Ödenir gider o para.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var .
40 binliralik altınım var
1 artı 1 ev almak mantıki mi
Evler 140 150 bin
100 bin kredi evler sıfır kredi miktarı uygun
Ha bu arada devam eden kredim var
Seneye bitecek. 1 artı 1 ev kiraları 1000 lira falan
Yoksa bekleyip birikim yapıp Ege den arazi almak mi
İki öğretmen maaşı diğer kredi 3000Kredi 0.64ten alırsın sıfır ev için ki çok mantıklı. 100bin cekecekmissin hiç birşey değil o para. Ödenir gider o para.
Diğer kredin ne kadar ve eve giren maaş miktarı da önemli.
1+1evi 1000 liraya kiraya versen , ödeyeceğim kredinin Bir miktarını çıkarmış olursun zaten.
Bence kaçırma
Arazi alıp ev yapmak çok zor iş ya ustalar ile uğraşmak insan dertli oluyor hazır ev aldığında parasını biliyorsun ödeniyor bizim göbeğimiz çatladı annemlerin evi hala yaptırmaya uğraşıyoruz.1+1 ev alıp kira geliri olması bence mantıklı çocuklar küçükken ödenir gider.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var .
40 binliralik altınım var
1 artı 1 ev almak mantıki mi
Evler 140 150 bin
100 bin kredi evler sıfır kredi miktarı uygun
Ha bu arada devam eden kredim var
Seneye bitecek. 1 artı 1 ev kiraları 1000 lira falan
Yoksa bekleyip birikim yapıp Ege den arazi almak mi