Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oturdum plan yaptım.
Okullar açılınca annem gelecek ilk dönem bebise bakmaya inşallah.
İkinci dönem de bakıcı ayarlicaz. Umarım virüsle baş ederiz ülkece. Çünkü ciddi bir karar verildi.

Gram altın 419 TL oldu.
Araç fiyatları artacak diye okudum bir yorumda ayrıca Toyota ,Honda, Renault gibi markalar zam yaptığı için bazı bankalar kredi vermeme kararı almış. Galiba yine iğneden ipliğe fiyat değişimleri olacak her üründe.

Kışlık hazırlığı kuvvetli yapalım bu yıl.
Stokları saglamlastiralim.

Yazlık ve kışlık lastik alınacak bizim arabaya☹️ büyük kalem.
Çocuklara kıyafet, ayakkabı..
Takviye vitaminler neredeyse 500 tutuyor sadece.

Gram altın 419 TL oldu.
Araç fiyatları artacak diye okudum bir yorumda ayrıca Toyota ,Honda, Renault gibi markalar zam yaptığı için bazı bankalar kredi vermeme kararı almış. Galiba yine iğneden ipliğe fiyat değişimleri olacak her üründe.

Kışlık hazırlığı kuvvetli yapalım bu yıl.
Stokları saglamlastiralim.

Yazlık ve kışlık lastik alınacak bizim arabaya☹ büyük kalem.
Çocuklara kıyafet, ayakkabı..
Takviye vitaminler neredeyse 500 tutuyor sadece.
Aynen öyle az önce eşimle onu konuştuk herşeye çok zam gelecek filan diye. Bizimde vitaminler 250 TL kesin tutuyor çok zam gelmiş aldığım ürünlere

Nefis yemeklerde turlarken yaz turşusu tarifi gördüm kızlar hemen denedim bakalım tutacak mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    164,3 KB · Görüntüleme: 74
Herkese mutlu pazarlar 🌼
Eşim bayramda full mesaide çalışıyor 4.günü boş sadece onun için bizi annemlere bırakacak şehir dışına 4.günü gelecek ertesi gunu de evimize döneceğiz.
Dönüstede bebişin rota aşısı ve doktor kontrolü falan var büyük harcama olucak.Damlalari zaten aylık 550 tl tutuyor doktorumuz 3.aydan sonra verme sıklığını azaltacagiz dedi.cani Sağ olsun kuzumun💖
Kurban için hisseye girdik benim memleketimde annem hem bizim kurbanimizinda dağıtma ayırma v.s işlerini halledecek bizde gelirken kendimize azcik getiririz bebişe kemik suyu falan kaynatacak annem 4.aydan itibaren inşallah yavaştan meyve sebze sularindan tadimlara başlayacağız.
Işe döneceğim için mecburen ek gıdaya erken başlayacağız.
Kışlık hazırlığa daha baslayamadim😖sadece 5kg vişne buzluğa
12 kavanozda kaynatıp geçirip tekrar kaynatip sıcak sicak kapak tutturduk.birazda kayısı ve şeftali koyacağım bebeğe ve oğlana komposto yaparım.fasulye barbunya işlerini annem halledecek bahçeden kendisi toplayıp satın alıyor.agustosta tatil dönüşü 1 günlüğüne ugrayacagiz yine anneme ozaman getireceğiz.fasulye ve kornişon turşusu da hazırlayacak birer kavanoz💕
Bende biber doğrarım difrize
Domates sosu yaparım
Biraz bamya ve kabak ve patlican koymak istiyorum onlarida bayramdan sonra hallederim inşallah.
Antakyaya gideceğiz oradan da domates ve biber salçası, patlıcan ve biber kurusu,pul biber kara biber cevizli sucuk,cezerye falan alırız,osmaniyeden geçerkende tuzlu fıstık alırız bir süre yeter bize bunlar inşallah.malum eylül a yi masraf ayi okul açılıyor oğluşa okul kıyafeti ve kitapları alınacak.bu sene sanırım kitaplar 4000 den aşağıya olmaz. Kıyafetlerde 600den aşağıya tutmaz.

Herkese mutlu pazarlar 🌼
Eşim bayramda full mesaide çalışıyor 4.günü boş sadece onun için bizi annemlere bırakacak şehir dışına 4.günü gelecek ertesi gunu de evimize döneceğiz.
Dönüstede bebişin rota aşısı ve doktor kontrolü falan var büyük harcama olucak.Damlalari zaten aylık 550 tl tutuyor doktorumuz 3.aydan sonra verme sıklığını azaltacagiz dedi.cani Sağ olsun kuzumun💖
Kurban için hisseye girdik benim memleketimde annem hem bizim kurbanimizinda dağıtma ayırma v.s işlerini halledecek bizde gelirken kendimize azcik getiririz bebişe kemik suyu falan kaynatacak annem 4.aydan itibaren inşallah yavaştan meyve sebze sularindan tadimlara başlayacağız.
Işe döneceğim için mecburen ek gıdaya erken başlayacağız.
Kışlık hazırlığa daha baslayamadim😖sadece 5kg vişne buzluğa
12 kavanozda kaynatıp geçirip tekrar kaynatip sıcak sicak kapak tutturduk.birazda kayısı ve şeftali koyacağım bebeğe ve oğlana komposto yaparım.fasulye barbunya işlerini annem halledecek bahçeden kendisi toplayıp satın alıyor.agustosta tatil dönüşü 1 günlüğüne ugrayacagiz yine anneme ozaman getireceğiz.fasulye ve kornişon turşusu da hazırlayacak birer kavanoz💕
Bende biber doğrarım difrize
Domates sosu yaparım
Biraz bamya ve kabak ve patlican koymak istiyorum onlarida bayramdan sonra hallederim inşallah.
Antakyaya gideceğiz oradan da domates ve biber salçası, patlıcan ve biber kurusu,pul biber kara biber cevizli sucuk,cezerye falan alırız,osmaniyeden geçerkende tuzlu fıstık alırız bir süre yeter bize bunlar inşallah.malum eylül a yi masraf ayi okul açılıyor oğluşa okul kıyafeti ve kitapları alınacak.bu sene sanırım kitaplar 4000 den aşağıya olmaz. Kıyafetlerde 600den aşağıya tutmaz.
Oğluş kaçıncı sınıfta

Selamlar Hanımlar,

Dün ikinci arabamızı aldık:) Eşim normalde işe servisle gidiyordu ancak virüsten sonra araba ile gitmeye başladı.

Kızımın okulu 17 Ağustos’ta açılıyor ve bırakıp almaya eşimin mesai saatleri uymuyor. Bu nedenle gözümüzü karartıp girdik bu işe. Biriktirdiğim tüm para gitti, üzerine de kredi çektik. Sil baştan bütçeyi düzenlemek gerekiyor.

Epeydir araba bakıyorduk ama bulamamıştık. 2019 model 10.000 km’de Dsg 1.0 Golf denk geldi ve aldık.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş🤲Sağlıkla huzurla kullanın❤️

Çok gezdin yeter dön artık😂 eskisi gibi yazmıyorsun eksikliğini hissediyorum 😀
ayy cok mutlu oldum bak😚😚
yazamıyorum ki valla telefonu hep bi yerlerde unutuyorum bu sene baya gezdik oğlan büyüdü eskiden hiç bi yerse durmuyordu. köyde bahçe suladı tırmıkla ot topladı el arabasıyla gezdi ama iki üç gündür eve gidelim odamı özledim diyo

ayy cok mutlu oldum bak😚😚
yazamıyorum ki valla telefonu hep bi yerlerde unutuyorum bu sene baya gezdik oğlan büyüdü eskiden hiç bi yerse durmuyordu. köyde bahçe suladı tırmıkla ot topladı el arabasıyla gezdi ama iki üç gündür eve gidelim odamı özledim diyo
Çeyrekli bilekliği aldın mı:KK45::KK45:

X