- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.241
Hayırlı olsun elacda.Selamlar Hanımlar,
Dün ikinci arabamızı aldık:) Eşim normalde işe servisle gidiyordu ancak virüsten sonra araba ile gitmeye başladı.
Kızımın okulu 17 Ağustos’ta açılıyor ve bırakıp almaya eşimin mesai saatleri uymuyor. Bu nedenle gözümüzü karartıp girdik bu işe. Biriktirdiğim tüm para gitti, üzerine de kredi çektik. Sil baştan bütçeyi düzenlemek gerekiyor.
Epeydir araba bakıyorduk ama bulamamıştık. 2019 model 10.000 km’de Dsg 1.0 Golf denk geldi ve aldık.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Selamlar Hanımlar,
Dün ikinci arabamızı aldık:) Eşim normalde işe servisle gidiyordu ancak virüsten sonra araba ile gitmeye başladı.
Kızımın okulu 17 Ağustos’ta açılıyor ve bırakıp almaya eşimin mesai saatleri uymuyor. Bu nedenle gözümüzü karartıp girdik bu işe. Biriktirdiğim tüm para gitti, üzerine de kredi çektik. Sil baştan bütçeyi düzenlemek gerekiyor.
Epeydir araba bakıyorduk ama bulamamıştık. 2019 model 10.000 km’de Dsg 1.0 Golf denk geldi ve aldık.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun elacda.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah..
Çok teşekkürlerHayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kaça aldiniz
Hayırlı olsun golf çok severim ben leonu satsam golf alırım keyifli bir araba güle güle kullanınÇok teşekkürler
207.000’e aldık. 0,89’dan 112.000 kredi kullandık.
Benim bebe de kendi kitabını parçalamış 1 dk yanlız bıraktım kapı çaldı diyeYemek yedik. Bu kez evdeyiz
Bugün sıfır harcama olacak inşallah.
Haftasonu evde olunca çok sıkıcı.
Hafta içi dizi filan izliyoruz hiç yoktan.
Kitap okuyamıyorum kız elimden alıp kemiriyorbomboş geçiyor