Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada parça parça yazıyorum sürekli girip yazamayınca başlamışken birden yazıveriyorum😊
Tatlil konuşulmuş bizde Ağustosta iskenderun antakya gaziantep adana şeklinde 10 gün dolaşacağız ayrıca arsuza butik otele gidecegiz 3 gece 4 gun görümcemlerle birlikte.
Birde benim doğum iznim 9 ağustosta bitiyor 1 ay rapor alacağım kadın doğumdan ilk kez böyle yapacağım için işleyiş nasıl bilmiyorum ama iş başı yapip mi rapor almam lazım yoksa direkt alabiliyormuyum acaba.
Ağustosta şirketimizin yillik sozlesme yenileme zamani oldugu için ücretsiz izne agustosta çıkamıyorum onun için rapor almak zorunda kalacağım.

Bravo teyze ne yaptırsin tabi topikte arkadaşımın çeyrek bilekligi çok yanlız kaldı yanına arkadaş lazım teyzecigim de😍
🤣 teyzemde 32 yaşında birlikte büyüdük sayılır beni çok sever sağolsun kendine yaptırdı ben öyle yanında bakınca kıyamadı herhal 😂😂

🤣 teyzemde 32 yaşında birlikte büyüdük sayılır beni çok sever sağolsun kendine yaptırdı ben öyle yanında bakınca kıyamadı herhal 😂😂
Benimde benden 2 yaş büyük teyzem var ve gerçekten biz birlikte büyüdük ananemler köyde yaşadığı için ilk okuldan itibaren hep bizimle yasadi😁Ben teyze diyorum teyzeme🤣🤣

Birşey danışmak istiyorum mercimek çorbası yaptım malümunuz her nekadar az tutsamda malzemeyi yinede çok oldu. ve kavanoza koydum kaynar halde kapağını da kapattım bu corba dolapta kac gun bekleyebilir.

Birşey danışmak istiyorum mercimek çorbası yaptım malümunuz her nekadar az tutsamda malzemeyi yinede çok oldu. ve kavanoza koydum kaynar halde kapağını da kapattım bu corba dolapta kac gun bekleyebilir.
Sıfır kapak mı kullandın o önemli bence

Kesintisiz mi kullanmistiniz ücretsiz izinleri? Benim yaza bitiyordu.Buraya da yazmıştım kızım 10 aylık olucak Eylül de,ise baslamali miyim diye.Ama birakamayacagima karar verdim.Milli eğitim izin durumumu sormak için arayınca da uzattim baslamadan.Seneye o kreşe ben okula başlarız.😄
Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk heyecanını birlikte yaşarız 🤡
Kızının aşıları sorunsuz geçti di mi, iyi mi?

Turkiyede su an kresler en erken kac yaşında alıyor? Ben de ona göre plan yapmak istiyorum.

@Zeynep Gulru
uzaklardabiz uzaklardabiz
Nasılsınız. ABD de durumlar nasıl.
Günlük 79 bin küsur vaka varmış
Genel durum kötü, güney eyaletler alarm veriyor millet tatilde plajda olduğu icin.
Bizim eyalet çok iyi durumda cok şükür. Maskesiz asla çıkmıyoruz, kimseyle görüşmüyoruz.
Dün bi arkadaşımı aradım toplu taşıma ile baska eyalettwn geliyordu, uçağa binip tatile gitmiş ben şok 😅 eşime dedim ki o korona kapmadıysa biz de normale dönüyoruz 🤣

X