Bugün ne aldin kaç tl harcadin

okyonus okyonus bereketli olsun canım ben sarı kızlara küstüm bu ay, güya bilezik alma hayalim vardı ama denkleştiremedim. Euro ve minnacık dolar aldım ben de.:KK200::nazar:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd Allah şifa versin canım, inşallah hemen toparlanırlar :dua:
Senin birikimlerinde bereketli olsun canım.Bilezikte nasip olsun inş🤲

Sarı kızlarım❤️

Eklentiler

• CDD07CE3-2803-434E-A937-71CB738452ED.jpeg
    CDD07CE3-2803-434E-A937-71CB738452ED.jpeg
    108,5 KB · Görüntüleme: 43
Yaaa bende tüm tencerelerimi döküm istiyorum. Bundan sonra öyle alacağım Karaca ile yine mahkemelik olduk para iadesi istedim verirlerse üzerini tamamlayıp döküm alacağım herşeyi . Sence pilav nasıl olur döküm de
sırf onun için aldım yayvan tencerede yemek yapmayı çok severim derin tencere sevmiyorum pilavıda güzel oluyormuş inşaallha bende yapabilirim.

Benimde aynı sabah 5 te balkon yıkıyorum manyak gibi . Yarım gün kadın alsam kaç saat çalışacak ne iş yapabilir ? Hiç almadım cahilim
Sabah 9 da gelir 1 de çıkar seni en çok yoran işleri yaptır ama her hafta alırsan günlük işleri yaptırırsın eve de alışır herseyi daha rahat yapar. Ben eylulde başlayacağım kadını cagirmaya
Kmsl Hnd Kmsl Hnd gecnis olsun cnm dikkat edin sizde eltin nasıl ?
okyonus okyonus kizlarin cok güzel bereketli olsun cnm 🧿🧿🏅🏅

3 tane ip aldım 22 tl karttan geçtim.sabahta 169 a tencere almıştım.Umarım başka harcamam olmaz.Eşim nakliyeciyle anlaşmış 5800 e zor indirmiş çok eşya başımıza bela oldu resmen eşime kızdım madem tayinin çıkacağını biliyordun ne diye eşyalarıda aldırdın kendi eşyamızı kullanırdık eski değildi zaten evet salon kanepeleri minderli kullanışsızdı ama cırt falan dikerdik dedim oldu artık diyor.Şimdi ikametgah için nüfusa gitcekmiş kızımızı okula kayıt yaptırmak için

Sabah 9 da gelir 1 de çıkar seni en çok yoran işleri yaptır ama her hafta alırsan günlük işleri yaptırırsın eve de alışır herseyi daha rahat yapar. Ben eylulde başlayacağım kadını cagirmaya
Kmsl Hnd Kmsl Hnd gecnis olsun cnm dikkat edin sizde eltin nasıl ?
okyonus okyonus kizlarin cok güzel bereketli olsun cnm 🧿🧿🏅🏅
Canım gece atak geçirmiş telefonla konuşmaya hali yok watsap dan yazıyorum bilmiyorum inşallah iyi olurlar🤲🤲🤲

sırf onun için aldım yayvan tencerede yemek yapmayı çok severim derin tencere sevmiyorum pilavıda güzel oluyormuş inşaallha bende yapabilirim.
Yapınca haber verirsin dimi? Benim döküm izgara gibi olandan var çok seviyorum. 3 tane alıp set yapmak istiyorum

Kızlar evi süpürdüm sildim toz aldım ama bittim resmen ya bebek çok tehlikeli hareketler yapıyor 😱saniye durmuyor oturma odasında yere otururum bir odayı süpürdüm çıktım ki Odadan çıkmış holde ağlayacaktım görünce 😆

X