Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar eşim dönüşte epey erzak almış.

5kg bamya(kilosu8 TL) bamyalar çok güzel .
4kg tereyağı
2kg dana sucuk(kasap sucuğu)
3köy tavuğu
Sumak
Aci kırmızı pul biber
3kg kadar değirmen bulguru
15 tane tırnak pidesi ( mangal için)
2dev karpuz😱
2kavun

Sucuğu derin dondurucuda saklayabilir miyim.
tuce_tuce tuce_tuce sen sakliyordun galiba
evet ben hep öyle yapıyorum fazla aldığımda buzluga koyuyorum

Kizlarrrrrrrrrrrr
Kulübün en tatlı hatunları 😘😘
Biz arsayı aldık.
Çok beğendik çok içime sindi. Aylardır arıyorduk biliyorsunuz.
420 M2. Güney cephe. 3kata ruhsatlı.
Çevresinde hep güzel müstakil evler var.
2komsum da doktormuş.esim tanıştı 😎. Diğerlerini görememiş.
Arsa Akdeniz bölgesinde 🌻🌄✨
200 bine aldık. 100 bin kredi çektik.faiz indiriminden faydalanalim dedik.
hayırlı olsun

diyet nasıl gidiyor canım ben pek iyi gitmiyor hamur işi çok yapmaya başladık yine
Diyet iyi tatlım bizde hamur işi yenmez rahatım o yüzden ama tatile gidince nasıl olacak bilmiyorum 37 günde 6 kilo gittti 🏅🏅
Bu sıcakta yürek mi yedin cam silinir mi kendine gel 😧
Perdeleri yıkadım yine içten bi sileyim diyorum les gibi dıştan akşam silerim her ay perde yıkıyoruz
Sabah ilk iş balkonları yıkamak

günaydın bime gittim çok kalabalık döküm tencereyi aldım yayvan inşallah memnun kalırım ama çok ağır saklama kabı vardı tuğçe herkes çeyize diyerek alıyordu.
Yaaa bende tüm tencerelerimi döküm istiyorum. Bundan sonra öyle alacağım Karaca ile yine mahkemelik olduk para iadesi istedim verirlerse üzerini tamamlayıp döküm alacağım herşeyi . Sence pilav nasıl olur döküm de

Diyet iyi tatlım bizde hamur işi yenmez rahatım o yüzden ama tatile gidince nasıl olacak bilmiyorum 37 günde 6 kilo gittti 🏅🏅

Perdeleri yıkadım yine içten bi sileyim diyorum les gibi dıştan akşam silerim her ay perde yıkıyoruz
Sabah ilk iş balkonları yıkamak
Benimde aynı sabah 5 te balkon yıkıyorum manyak gibi . Yarım gün kadın alsam kaç saat çalışacak ne iş yapabilir ? Hiç almadım cahilim

X