Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu gece bitsin artik ya
Ust kat komsu azcik zor zamanlar gecirdi. 3 ay civari bebek var. Kopege takintili. Bu saatte bile mahalle ayakta 4 tane cocuk bisikletle geziyor ama kopek sorun. Kimse umursamiyor kocasi dahil.
Bu aksam misafir geldi. Yetiskin rahatsiz biri vardi yanlarinda cips atiyordu uyardik hasta oluyor diye dinleyen kim Balkonumda basacak yer yok her yer cips. Hayvani deli etti surekli ciglik atti balkonda biraktilar kendileri iceride muhabette o ciglik atti bebek agladi saat 12 ye kdr susmuyor giderken yanina geldi uyandirdi zor yetistik isiracakti kovaladik. 2. Kata havlayan hayvan size kendini sevdirirmi niye o garibi yanliz gonderip kopegi uyandiriyorsunuz o kopek Robot degil can bu can. Biraz sakinlestirdik ama bu gece tantana var.
Normalde geldiginden beri saat 8 gibi agliyor herkes dagilinca
Ss pisst derken unutuyor sosis mama atiyoruz uyuyor bi daha sesi cikmiyor
1 gece havladi ondada gunduz ust kattaki su atmis cok gerilmis sudan korkuyor
Bu gece ayaktayiz besbelli cok sinirliyim kime ne anlatayim ne ogreteyim

Biz esimle tek başımıza baktık, üstelik 4 gece hastanede kaldık. Don kisotluk yaptım galiba bu ne cesaret kizim dedim kendime. Cok aşırı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti ama her seye kendim karar verdim. Geri donup bakıyorum hic pişman değilim. Tavsiye ederim yine olsa yine kaçar gider bi yerlerde doğururum

Günaydın 5 te uyandık emzirdim biraz daha daldı 6 da kalktık . Bulaşık makinası boşalttım balkon yıkadım bebeğe kahvaltı hazırladım balkonda az yedi tok galiba hiç zorlamadım . Eşimi işe yolcu ettik yatağında alt değişirken kaza oldu nevresimini değiştirdim birlikte duşa girdik şimdi yeniden biraz uyuyacak bende yatacağım yoksa akşam olmaz . Menü iskender . Dün süt siparişi verdim bozuk gelmiş ondan bana getirmediler . Bugün yine sipariş vereceğim. Bebeğe yoğurt ve lor için . Öğlene çorbası var akşama da semizotu yemeği yapacağım ona . Öğlen uykusuna kadar tüm işleri bitirip bende yanında uzanacağım . Hesapta fazladan yaklaşık bir gram param kalmış o dursun ay sonuna gram alacağım yine

Günaydın.
pure hazel hayırlı olsun arkadaşım. Allah ödeme kolaylığı versin.
Biz de krediyi eşimin maaşa bağladık. Ben de fatura ve alışverişi aldım. İki aydır 1000₺ kenara atıyorum hemen kredi hesabına. Erken biter belki. Eşim de aylık primini yatırıyor. 10 yıl çektik 6-7de bitirsek süper olur. Dün de 2 gr altın aldım maaştan kalanla hesap yaptım. İnşallah elimdeki nakit yeter hesabım şaşmaz :) bakalım yeni bir birikim düzeni oturtacağım yavaş yavaş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…