- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.721
Valla millet hayatını yaşıyor.Zorlanmadan ödenir gider.İyi olmuş taksıt oranı çerez gibi
İnş canım.Sen öğretmensin 3ay gidersin çocuklarla bizim öyle şansımız yok alırsak 20 gün kalırızValla millet hayatını yaşıyor.
Büyük şehirlerin kalabalığı yok gürültü patirdi pis hava yok.
Müstakil bahçeli evler.
☀
İnşallah 5 yıla kadar bize de nasip olur.
KIZZZ şuan sarı kızlar yetmiyor biraz daha lazım
Ozaman birikime tam gaz devamKIZZZ şuan sarı kızlar yetmiyor biraz daha lazım
Tuce o minicik meblağ için kaçırma bence fırsatı. Faizler düşükKIZZZ şuan sarı kızlar yetmiyor biraz daha lazım
Para olsa benim araba değiştiresim varTuce o minicik meblağ için kaçırma bence fırsatı. Faizler düşük
Sana anlattığım ev varya konum enfes ama içi berbat yaşlıTuce o minicik meblağ için kaçırma bence fırsatı. Faizler düşük
Sen mi oturacaksın sanki. Ver kirayaSana anlattığım ev varya konum enfes ama içi berbat yaşlı
Bankadan alınca para çöpe gitti zannediyorumOzaman birikime tam gaz devamBende kuyumculara kızdım parayı geri yatırdım altın düşüyor yarın çekip fiziki alırım belki netten alınca sevinemiyorum
Bekara çok güzel verilir tam tugay manzaralıSen mi oturacaksın sanki. Ver kiraya
Biraz tadilatla aileye de verilir.Bekara çok güzel verilir tam tugay manzaralı
750-800 kesinBiraz tadilatla aileye de verilir.
Kiracılar zaten çok özen göstermiyor eve. Bırak eski olsun.
Tahmini kac paraya gider kiraya
Bayanlar cok taze guzel görünüyor. Guzel günlerde yemek nasip olsun
Biz esimle tek başımıza baktık, üstelik 4 gece hastanede kaldık. Don kisotluk yaptım galiba bu ne cesaret kizim dedim kendime. Cok aşırı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti ama her seye kendim karar verdim. Geri donup bakıyorum hic pişman değilim. Tavsiye ederimpure hazel hayırlı olsun arsa işiniz
Kızımı bırakmak istemiyorum ama çalışıp hayallerim için bir şeyler yapabilmeyi,biriktirmeyi özlüyorum.Tabi ki hayaller bekleyebilir bir sene daha.
Cumartesi dondurucunun barbunya günü olucak. Halıları da o gün almaya gelicekler.Halilari verdikleri gün de koltuklar yikanicak.
Bugün kv evlilik yıldönümümu kutladı mesajla.Yanitladim ama gün boyu gerginliğimin sebebi oldu.Sanirim ordugum duvarin geri dönüşü yok.Ola ki yeniden bir bebeğim olursa kimseyi istemicem yanımda.Kesin kararimdir.