- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.141
Nerden alıyorsun çiğ köfteyi bu aralar benim de cnm istiyor birkaç yerden aldım beğenmedimYemekleri ayarlarım kızlar bebeğe et suyuna çorba yoğurt öğlen menüsü oldu öğlende sonra meyve veririm akşama fırında yaptığım patatesi baharatlamayıp ona da vereceğim . Ama yine de ılık suyuna kabak yemeği pişirdim buzdolabına kaldırdım . Salata filan hazır buzdolabında . Evi süpürdüm sildim tozları aldım wc temizledim yemek yedirdim kaldırdım kendine nane limon kaynattım şimd emziriyorum uyuyor . Bende biraz yatacağım . Akşama çiğ köfte alacağız
Masallah kız pek hamaratsınYemekleri ayarlarım kızlar bebeğe et suyuna çorba yoğurt öğlen menüsü oldu öğlende sonra meyve veririm akşama fırında yaptığım patatesi baharatlamayıp ona da vereceğim . Ama yine de ılık suyuna kabak yemeği pişirdim buzdolabına kaldırdım . Salata filan hazır buzdolabında . Evi süpürdüm sildim tozları aldım wc temizledim yemek yedirdim kaldırdım kendine nane limon kaynattım şimd emziriyorum uyuyor . Bende biraz yatacağım . Akşama çiğ köfte alacağız
Yolculuk nezaman?Nerden alıyorsun çiğ köfteyi bu aralar benim de cnm istiyor birkaç yerden aldım beğenmedim
Bebek işi zor insan kendinden geçiyor benimki 5yasında ben her anını iliklerime kadar yaşadımBugün akşam olamayacak bana belli oldu bir dakika koyamıyorum kucağımdanağıt yakıyor resmen minnacık boyuyla.Altini ve üstünü çığlik kıyamet değiştiriyorum.
Akşama yemek falan da yok
Komagene serince veya bizim apartmanın altındaki Küçük pastaneden duruma göre değişiyorNerden alıyorsun çiğ köfteyi bu aralar benim de cnm istiyor birkaç yerden aldım beğenmedim
Valla zor sağlıkları yerinde olsunda inşallah bir şekilde buyutecegiz Senin için daha zor babasız tek başına destek olmadan büyütmek gerçekten çok çok zor.Insallah birdaha ayrilmazsinizBebek işi zor insan kendinden geçiyor benimki 5yasında ben her anını iliklerime kadar yaşadım
Allah aşkına bana nispet mi yapıyorsun ne
Fiyatlar nasıl orda esilaKizlar bir arsa durumu var ya alsakmi cok kararsiz kaldik.
Calistigim ilce de.
Esimde istiyor sanki.
Ama uzerimde bir agirlik var.
Hayirlisi olsun
Fiyatlar nasıl orda esila
Canım eski usul sabun çok can yakar bir daha fitil koy benceBenim kiz da kabız.
Çok ağladı dün.
Annem tlfnda illa eski usul yaptırdı
Minik sabun koyduk
Çıkardı
Müstakil ev düşünüyorsan veya yatırımlik da olabilir.Burasi yukseliyor bu arsa bir tanidigin bodrum uzeri 4 kat imarli 280 mt 100 m2 imari var 130 bin arsa
Müstakil ev düşünüyorsan veya yatırımlik da olabilir.
Benim eşim de öyle yaaa hiç ödetmez önceden kaynımlarla filan mangala giderdik önce gelmicez filan derlerdi son anda karar değiştirir gelirlerdi tavi masraf bize kalıyorduAynı benim eşim aynııııbazen çok gurur duyuyorum bu özelliğine bazen de sinir oluyorum.
çünkü zamanla şöyle oluyor bu huyunu bilen herkes hiç elini cebine atma ihtiyacı bile duymuyor ödetmeyeceğini bildikleri için.
halbuki kolay yolları var hiç ona duyurmadan gidip ödeyebilir örneğin bir Mekanda iken vs. Ama yapmıyorlar alıştılar artık, nasıl olsa eşim öder diye bekliyorlar.
fırsatçılık gibi geliyor bana uyuz oluyorum
20 sinden sonra eşim müzik öğretmeni yetenek sınavlarında komisyon üyesi bitsin hemen gidecegiz cok bunaldıkYolculuk nezaman?
En sinir olduğum insan tipi böyle köylü kurnazi olmaya çalışanlar. Benim eşimde yıllarca cok kullanıldı yeni yeni anlıyor hala tam anlamış degil ama napayimBenim eşim de öyle yaaa hiç ödetmez önceden kaynımlarla filan mangala giderdik önce gelmicez filan derlerdi son anda karar değiştirir gelirlerdi tavi masraf bize kalıyordu
Ya da yılbaşında kaynanamlara gidicez eşim arayıp diyor sen tavuğu al mangal yapalım bende içki,,, çerez,,, meyve,,, kestane filan alayım diyordu kiiii bizim ödeyeceğimiz hesap daha fazla tutardı
Yok biz bu sene evde olacaz derlerdi yine son anda gelirlerdi
Ben yemeğe çağırır mangal filan yakardım kendileri hiç çağırmazdı
Aradan zaman geçtikten sonra bende artık çağırmıyorum piknik filan organize etmiyorum kullanılmak insanın sinirini bozuyor
Vallahi yaaaaa bende sinir oluyorum parası olmasa amenna eşinin tarafına gelince sürekli yemeğe filan götürüyorlar ama bu tarafa gelince resmen açları oynuyorlarEn sinir olduğum insan tipi böyle köylü kurnazi olmaya çalışanlar. Benim eşimde yıllarca cok kullanıldı yeni yeni anlıyor hala tam anlamış degil ama napayim
Senin altınlarını da vermemişti sanki yanlış mi hatırlıyorumVallahi yaaaaa bende sinir oluyorum parası olmasa amenna eşinin tarafına gelince sürekli yemeğe filan götürüyorlar ama bu tarafa gelince resmen açları oynuyorlar