Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel pure hazel kabızlık çok zor ya kızım 2 yaşındayken bir defa olmuştu şurupla çözdük sorunu yararlı olmadı mi sizde sende veriyordun
Scss94 Scss94 memleket neresiydi sormuşmuydum ya daha önce unuttum🥴
Ne kadar kalıcaksınız
Bol bol gezin
inşallah geçer canım acıyodur ya bende de oluyo bazen 😖 memleket Aksaray canım gezecek pek yer yok ama zaten aileyi görmek için gidiyoruz ama yinede gezeriz kalabalık olunca daha güzel oluyo herşey bence

Allah kavuştursun en kötü ayrılığınız bu olsun🤲Tayin belli oldumu senin?Ben 10 gün sonra dilekçe verecegım eşim gelince yazı getirecek bana.Dün yine tayin subayıyla konuştu münferit atama 2 kez yapılmıs millete bize yine yok.Adam demiş İzmir evrakı verin eşin istesin izmire tayin kesin İzmir senin zaten adam yok gidilecek izmire.Ankarada başlayacak mehil bitince 1 hafta kurs sonra İzmir demiş bakalım.Bende bu ay vereyim dilekçe Eylül’e ancak netleşir çünkü.
sağol canım ben daha dilekçe vermedim atama birimini aradım 1 hafta 10 gün içinde yaparız dediler.Ağustosun 20 sinden sonra dilekçe vermeyi düşünüyorum eşim evrak bıraktı atama yazısı olan önce ev ayarlansın nakliye gitsin en son biz gideriz

Merhaba kızlar
Bugün bir tatsız uyandım nedensiz, bu sıralar bir üşengeçlik var zaten farkındayım öyle zora ki yapıyorum her şeyi..
Çamaşır mak açtım bulaşım mak. boşalt yerleştir etrafı topladım . yemeğim biber dolmam var yoğurt yapmıştım yanına ne yapsam bilemedim. :KK43:

Herkese selamlar 💐
Bu sabah bebişimi aşıya getirdim ilk kez bebek varken araba kullandım biraz panik oldum ağlarsa dikkatim dağılırsa falan diye neyseki kazasız belasız gittim geldim.Bizim oğlan sabah 5 de uyanıyor tam sağlık ocağına yaklaştık uyudu aksi gibi hemşirede uyandıramadi tabi aşı da yerinden sıçradı çok ağladı ilk kez öyle ağlamasina şahit oldum hala iç çekiyor ve çok huzursuz ne kucakta nede başka bir yerde durmuyor 😞ağrı ateş olabilir dedi Bende gelince hemen calpol verdim 1 çay kaşığı yarına kadar da vermeye devam edicem galiba inşallah ateşi olmaz 🙏Bugün harcama olmaz galiba zira dün fazlaca yaptık 😖
250 tl civarında harcamamız olmuştur eve bir iki eksik dolap kulbu falan aldık tatlı kuruyemiş,piknik için hamak ve bir tane katlanır tabure gibi bikac ıvır zıvır daha 180 bunlar 30 tl tatlı 30 tl de kuru yemiş.

hafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallah 😁 ne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum 😂

Aynı benim eşim aynıııı 😂 bazen çok gurur duyuyorum bu özelliğine bazen de sinir oluyorum.

çünkü zamanla şöyle oluyor bu huyunu bilen herkes hiç elini cebine atma ihtiyacı bile duymuyor ödetmeyeceğini bildikleri için.

halbuki kolay yolları var hiç ona duyurmadan gidip ödeyebilir örneğin bir Mekanda iken vs. Ama yapmıyorlar alıştılar artık, nasıl olsa eşim öder diye bekliyorlar.

fırsatçılık gibi geliyor bana uyuz oluyorum

Kızlar ben de yüzükler var kullanmıyorum.
Altın yüksekken satacağım onları.
Eğer bir gün düşerse çeyrek altın alırım yerine 🌟

Pure bende de var artık kullanmadığım yüzükler ama kız olunca o sever mi acaba diye bozdurmuyorum. Benim annemin ziyneti yoktu ama çantaları ceketlerini filan hep seve seve kullanıyorum gençliğimden beri. Küçük ziynetler bozdurunca pek bir şey etmiyor sanki 🙄

Aynı benim eşim aynıııı 😂 bazen çok gurur duyuyorum bu özelliğine bazen de sinir oluyorum.

çünkü zamanla şöyle oluyor bu huyunu bilen herkes hiç elini cebine atma ihtiyacı bile duymuyor ödetmeyeceğini bildikleri için.

halbuki kolay yolları var hiç ona duyurmadan gidip ödeyebilir örneğin bir Mekanda iken vs. Ama yapmıyorlar alıştılar artık, nasıl olsa eşim öder diye bekliyorlar.

Bizde de ben öyleydim. Özellikle 2 arkadaşım benim yanımda hiç Ceplerine elini atmazdı. Biri birgün sen evlisin iki maaşınız var eniştem sağolsun dedi :KK57: o zamana kadar da aymamışım saf saf :silah:

Sonra ne zaman buluşsak yanımda bozuk nakit taşıyıp kendi hesabımı vermeye başladım arkadaşlığımız devam ediyor ama hiç eski heyecanı meyecanı yok :KK48:

insan sinir oluyo ama eskiden kavga ediyodum artık karışmıyorum bende değişmiyo çünkü 😁

hafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallah 😁 ne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum 😂
Allah aşkına bana nispet mi yapıyorsun ne😟

Yemekleri ayarlarım kızlar bebeğe et suyuna çorba yoğurt öğlen menüsü oldu öğlende sonra meyve veririm akşama fırında yaptığım patatesi baharatlamayıp ona da vereceğim . Ama yine de ılık suyuna kabak yemeği pişirdim buzdolabına kaldırdım . Salata filan hazır buzdolabında . Evi süpürdüm sildim tozları aldım wc temizledim yemek yedirdim kaldırdım kendine nane limon kaynattım şimd emziriyorum uyuyor . Bende biraz yatacağım . Akşama çiğ köfte alacağız

X