- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.121
çok güzel izmir bende dönüşte ankaradan sonra izmir yazalım diyorum çok seviyorum inşallah sizin içinde güzel olur hep beraber olursunuzEşin İzmir diye versin dilekçe demişler bende 10 güne vereceğim dilekce.
Arkadaşıyla Mardin’e gidecek araçla oradan uçağa binecek uçaktan inip otobuseeşinin bilet işi noldu canim ya çok az kaldi allahım bidaha ayırmasın. Askere polise kiz vermeyin a dostlar
inşallah geçer canım acıyodur ya bende de oluyo bazenpure hazel kabızlık çok zor ya kızım 2 yaşındayken bir defa olmuştu şurupla çözdük sorunu yararlı olmadı mi sizde sende veriyordun
Scss94 memleket neresiydi sormuşmuydum ya daha önce unuttum
Ne kadar kalıcaksınız
Bol bol gezin
neyse gelsin de sağ salim adamı hayattan bezdirmeye uğraşıyo herkes sanki yaArkadaşıyla Mardin’e gidecek araçla oradan uçağa binecek uçaktan inip otobuse
sağol canım ben daha dilekçe vermedim atama birimini aradım 1 hafta 10 gün içinde yaparız dediler.Ağustosun 20 sinden sonra dilekçe vermeyi düşünüyorum eşim evrak bıraktı atama yazısı olan önce ev ayarlansın nakliye gitsin en son biz giderizAllah kavuştursun en kötü ayrılığınız bu olsunTayin belli oldumu senin?Ben 10 gün sonra dilekçe verecegım eşim gelince yazı getirecek bana.Dün yine tayin subayıyla konuştu münferit atama 2 kez yapılmıs millete bize yine yok.Adam demiş İzmir evrakı verin eşin istesin izmire tayin kesin İzmir senin zaten adam yok gidilecek izmire.Ankarada başlayacak mehil bitince 1 hafta kurs sonra İzmir demiş bakalım.Bende bu ay vereyim dilekçe Eylül’e ancak netleşir çünkü.
hafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallahne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum
Kızlar ben de yüzükler var kullanmıyorum.
Altın yüksekken satacağım onları.
Eğer bir gün düşerse çeyrek altın alırım yerine
Bizde de ben öyleydim. Özellikle 2 arkadaşım benim yanımda hiç Ceplerine elini atmazdı. Biri birgün sen evlisin iki maaşınız var eniştem sağolsun dediAynı benim eşim aynııııbazen çok gurur duyuyorum bu özelliğine bazen de sinir oluyorum.
çünkü zamanla şöyle oluyor bu huyunu bilen herkes hiç elini cebine atma ihtiyacı bile duymuyor ödetmeyeceğini bildikleri için.
halbuki kolay yolları var hiç ona duyurmadan gidip ödeyebilir örneğin bir Mekanda iken vs. Ama yapmıyorlar alıştılar artık, nasıl olsa eşim öder diye bekliyorlar.
fırsatçılık gibi geliyor bana uyuz oluyorum
insan sinir oluyo ama eskiden kavga ediyodum artık karışmıyorum bende değişmiyo çünküAynı benim eşim aynııııbazen çok gurur duyuyorum bu özelliğine bazen de sinir oluyorum.
çünkü zamanla şöyle oluyor bu huyunu bilen herkes hiç elini cebine atma ihtiyacı bile duymuyor ödetmeyeceğini bildikleri için.
halbuki kolay yolları var hiç ona duyurmadan gidip ödeyebilir örneğin bir Mekanda iken vs. Ama yapmıyorlar alıştılar artık, nasıl olsa eşim öder diye bekliyorlar.
fırsatçılık gibi geliyor bana uyuz oluyorum
Allah aşkına bana nispet mi yapıyorsun nehafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallahne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum