Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Scss94 Scss94 bizimkilerde odetmez ama bizde kavga dovus oderiz su an esim evde ya kp 3 gunde bir arayip oglum bi ihtiyacin varmi soyle diye soruyormus bak teksin soyle diyormus
aynen benim eşimde teklif edene de ödetmez 🤣 iyi ki cok zengin felan değiliz yada cok zengin olsak banada dokunmazdı gelin berbekü partisi yapacam derdim herkese benden antrikot 😝😝

aynen benim eşimde teklif edene de ödetmez 🤣 iyi ki cok zengin felan değiliz yada cok zengin olsak banada dokunmazdı gelin berbekü partisi yapacam derdim herkese benden antrikot 😝😝

:KK70:
Bende hep benden goturmeye calisan birini hissetsem hemen uzaklasirim yurtta kalirken benden surekli bal alan ama nasilsin demeyen arkadasimi fena yapmistim gerci arkadas degilmis bak nerden geldi aklima ya:KK70:
ama karsilikli niyet gordukce ben verdikce veren insanlar karsima ciktikca mutlu oluyorum
Dugunumde goturduklerimin kat kat fazlasi gelmisti ve hepsi nisanda ayri taki yapmisti cok sasirmistim ama mesela kalkip benimle 1fotograf cektirmeyen birinden zamanla koptum ilk kopus orda olmustu insan kendini kotu hissediyor biliyorum

:KK70:
Bende hep benden goturmeye calisan birini hissetsem hemen uzaklasirim yurtta kalirken benden surekli bal alan ama nasilsin demeyen arkadasimi fena yapmistim gerci arkadas degilmis bak nerden geldi aklima ya:KK70:
ama karsilikli niyet gordukce ben verdikce veren insanlar karsima ciktikca mutlu oluyorum
Dugunumde goturduklerimin kat kat fazlasi gelmisti ve hepsi nisanda ayri taki yapmisti cok sasirmistim ama mesela kalkip benimle 1fotograf cektirmeyen birinden zamanla koptum ilk kopus orda olmustu insan kendini kotu hissediyor biliyorum
balı yerken iyi ama demi 😂😂

buralarda çiftlik evleri var yani arsalarıda o kadar büyük ki ağzım açık kaliyo 😂
eşime diyorum bende hanım ağa olsaydım çiftlik evimiz olsaydi diyorum Nasi temizliycen evi zor olur diyo 😂😂böcek felan çok olur uyuyamazsın sen diyo doğru dedim bunları düşünüp vazgeçtim hanım ağa olma düşüncemden 😂😂

buralarda çiftlik evleri var yani arsalarıda o kadar büyük ki ağzım açık kaliyo 😂
eşime diyorum bende hanım ağa olsaydım çiftlik evimiz olsaydi diyorum Nasi temizliycen evi zor olur diyo 😂😂böcek felan çok olur uyuyamazsın sen diyo doğru dedim bunları düşünüp vazgeçtim hanım ağa olma düşüncemden 😂😂
hanımağa olunca ben mi temizlicem deseydin :))

Slm kızlar
Dün halıları serdik ev mis oldu
Bugün keyif yapıyorum balkonda
Kanal geçiyor evin önünden P_20200709_175906.jpg işim olmadıkça kahve mi alıp su sesi dinliyorum 😍😍

Tuçe ben 3 çocukla gidiyorum
Sen neden eşini bekliyorsun ki
Geç git ailenin yanına birde antalyada lar oh miss
Annen içinde güzel olur torun sever sende rahatlarsın değişiklik olur

inşallah sizin izinler açılır eşinin işi yoğun olmadığı zaman 🤩 keşke annenler antalyadaysa oraya gitsen sen yalniz gidemez misin 🤔
Tuçe ben 3 çocukla gidiyorum
Sen neden eşini bekliyorsun ki
Geç git ailenin yanına birde antalyada lar oh miss
Annen içinde güzel olur torun sever sende rahatlarsın değişiklik olur
Kızlar annemler şimdi antalyada değil kayserideler . Yılın belirli zamanları yani kışın Antalya yazın Kayserideler. Kv lerde kayseride şimdi ben annemlere gidersem diyelim ki 30 gün gittim 15 gün orada 15 kv de kalmam gerekecek bende orada eşim olmadan tek kalmak istemiyorum. Kv ile çocuk bakımı konusunda anlaşamıyoruz bu yüzden de gitmiyorum

X