- 8 Şubat 2016
- 6.119
- 13.671
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.161
kiz kaç gün önceden belli oldu da yazmadıydım sen üzülme diye şimdi gidince yazamazsam beni merak edersiniz diye şey yaptıydımAllah aşkına bana nispet mi yapıyorsun ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz kaç gün önceden belli oldu da yazmadıydım sen üzülme diye şimdi gidince yazamazsam beni merak edersiniz diye şey yaptıydımAllah aşkına bana nispet mi yapıyorsun ne
aynen benim eşimde teklif edene de ödetmez iyi ki cok zengin felan değiliz yada cok zengin olsak banada dokunmazdı gelin berbekü partisi yapacam derdim herkese benden antrikotScss94 bizimkilerde odetmez ama bizde kavga dovus oderiz su an esim evde ya kp 3 gunde bir arayip oglum bi ihtiyacin varmi soyle diye soruyormus bak teksin soyle diyormus
aynen benim eşimde teklif edene de ödetmez iyi ki cok zengin felan değiliz yada cok zengin olsak banada dokunmazdı gelin berbekü partisi yapacam derdim herkese benden antrikot
balı yerken iyi ama demi
Bende hep benden goturmeye calisan birini hissetsem hemen uzaklasirim yurtta kalirken benden surekli bal alan ama nasilsin demeyen arkadasimi fena yapmistim gerci arkadas degilmis bak nerden geldi aklima ya
ama karsilikli niyet gordukce ben verdikce veren insanlar karsima ciktikca mutlu oluyorum
Dugunumde goturduklerimin kat kat fazlasi gelmisti ve hepsi nisanda ayri taki yapmisti cok sasirmistim ama mesela kalkip benimle 1fotograf cektirmeyen birinden zamanla koptum ilk kopus orda olmustu insan kendini kotu hissediyor biliyorum
balı yerken iyi ama demi
Tam ben soracaktım onuSenin altınlarını da vermemişti sanki yanlış mi hatırlıyorum
hanımağa olunca ben mi temizlicem deseydin :))buralarda çiftlik evleri var yani arsalarıda o kadar büyük ki ağzım açık kaliyo
eşime diyorum bende hanım ağa olsaydım çiftlik evimiz olsaydi diyorum Nasi temizliycen evi zor olur diyo böcek felan çok olur uyuyamazsın sen diyo doğru dedim bunları düşünüp vazgeçtim hanım ağa olma düşüncemden
hiç valla sürekli temizlik yaptığımdan hayal bile edemiyo demek kihanımağa olunca ben mi temizlicem deseydin :))
Şaka yapıyorum yA neden üzüleyim şekerim mutlu oldum senin içinkiz kaç gün önceden belli oldu da yazmadıydım sen üzülme diye şimdi gidince yazamazsam beni merak edersiniz diye şey yaptıydım
inşallah sizin izinler açılır eşinin işi yoğun olmadığı zaman keşke annenler antalyadaysa oraya gitsen sen yalniz gidemez misinŞaka yapıyorum yA neden üzüleyim şekerim mutlu oldum senin için
Evet canım 35 gramdı 18 i verdi zorla 17 kaldı zaten kavga ettik ben küstüm eşim de arayıp istemiyor bekliyorum bakalım ne zaman verecekler artık aramak istemiyoruz yaniSenin altınlarını da vermemişti sanki yanlış mi hatırlıyorum
bence istemelisin canım öyleleri utanmıyorsa sen hiç utanma isteEvet canım 35 gramdı 18 i verdi zorla 17 kaldı zaten kavga ettik ben küstüm eşim de arayıp istemiyor bekliyorum bakalım ne zaman verecekler artık aramak istemiyoruz yani
Aslında utanmak değil de ne bilim çocuk gibi tekrar etmek istemiyorum bekliyorum bakalımbence istemelisin canım öyleleri utanmıyorsa sen hiç utanma iste
inşallah sizin izinler açılır eşinin işi yoğun olmadığı zaman keşke annenler antalyadaysa oraya gitsen sen yalniz gidemez misin
Kızlar annemler şimdi antalyada değil kayserideler . Yılın belirli zamanları yani kışın Antalya yazın Kayserideler. Kv lerde kayseride şimdi ben annemlere gidersem diyelim ki 30 gün gittim 15 gün orada 15 kv de kalmam gerekecek bende orada eşim olmadan tek kalmak istemiyorum. Kv ile çocuk bakımı konusunda anlaşamıyoruz bu yüzden de gitmiyorumTuçe ben 3 çocukla gidiyorum
Sen neden eşini bekliyorsun ki
Geç git ailenin yanına birde antalyada lar oh miss
Annen içinde güzel olur torun sever sende rahatlarsın değişiklik olur