Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Semt pazarı gününü kaçırınca manavdan meyve sebze aldım azar azar

38 tl tuttu
Bim 25 tl ( bulaşık teli, bulaşık süngeri, 15li yumurta,bir paket kahve )

oğlanı uyutacağım birazdan. Sonra Kendime bir kahve yapar içerim. Evi süpürdüm sildim nevresim çarşaf değiştirdim yıkadım, yoruldum valla.

Kızlar çocuklarınız öğle uykusunu ne zaman bıraktı ?

Benimki 2 buçuk yaşında yavaştan bırakmak istiyor ama erken sanki. Sabah erken uyanırsa yatırıyorum mutlaka. Biraz geç uyanırsa yatırmıyorum akşam normal saatinde uyutuyorum.

bugün öğle uykusu uyumadı mesela. Acayip yoruldum

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah

225 lira gün harcaması.Balkona sineklik yaptırıyoruz.
Çok yoruldum bugün,kızım sağolsun dakika durmadı.O uyudugunda nefes alabiliyorum Eşim deniz için izni haftaya aldi üç günlük Yani yine benim değil onun planları tuttu.Yarin da domates sosu yapicam ilk kez Tuce tarifiyle,çok heyecanlıyım

Burda bahsetmiştim size geçen yıl okuldan bir öğretmen arkadaşım eşinden ayrıldı diye.
Bugün nişanlandı çok mutlu oldum resimleri de paylaştı.
Bir tane de çocuğu vardı.
Oğlan hiç evlenmemiş.

Kızın annesi babası baskı yapıyordu ,eşinden ayrılınca sanki dünyanın sonu gelmiş gibi.
Otur evinde bir yere gitme evlendin ayrıldın ,hem çocuğun da var artık evlenemezsin mantığında idiler.
Ne yani evlenip ayrıldı diye rahibe mi olsun kendini mi kapatsın kız
Valla çok mutlu görünüyordu Allah yolunu açık etsin.

boyle hikayeler beni cok mutlu ediyor insallah cok mutlu olurlar

Misafir var balkondalar bebek emmek için uyandı emziriyorum uykum geldi muhabbet sarmadı bu akşam. Göbek fıtığım çok ağrımaya başladı kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…