- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.181
afiyet olsun canımAyy kizlar şimdi geldik
Caddeler sokaklar restoranlar kafeler dolu. İnsanlar keyfinde. Park yeri yok yani.Mekanlarda oturacak yer yok.
Neyse oturduk bı yere.
Et döner,snitzel, patates kızartması ve içecek . toplam 66 lira ödedik.
Selam kizlar, haftasonundan beri harcama yapmadik, esim bugun alisverise gidebilir ya da yarin birlikte gideriz.
zerya271210 hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin.
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallahSelam Kızlar
bugün araba aldık
Renault fluence 2013 model
Ekspertize soktuk çok temiz çıktı sonuçları. Özellikle motor aksamı sıfır araba ayarında dedi bakan adam. Ufak tefek boyaları var onlar da yaşına göre normal.
97.300 tl ‘ye aldık. Tabi sigortası kaskosu derken toplamda ortalama 100 bin TL ‘ye gelmiş oldu.
bu piyasa şartlarında iyiye aldık diye düşünüyorum. Uzun zamandır bakıyoruz zaten çok yüksek fiyatlar artık.
ana küçükken evde şişeler vardi azcik dilimle yaladıydım çok kötü tadı beeeaCok sıcak kızlar ruhum daraldı.
Söyle buz gibi bira canım cekti bende bira isteğimi yeşil çayla gideriyorum
Tadı kötü ama olsun seviyorum yazları bira içmeyi Bardağı boş buzluga koy yarım saat falan kalsın sonra çıkar birayı dok o da soguk olacak tabiana küçükken evde şişeler vardi azcik dilimle yaladıydım çok kötü tadı beeea
hayali bile yettiTadı kötü ama olsun seviyorum yazları bira içmeyi Bardağı boş buzluga koy yarım saat falan kalsın sonra çıkar birayı dok o da soguk olacak tabi
Ayyyy içim soğudu vallahi
Burda bahsetmiştim size geçen yıl okuldan bir öğretmen arkadaşım eşinden ayrıldı diye.
Bugün nişanlandı çok mutlu oldum resimleri de paylaştı.
Bir tane de çocuğu vardı.
Oğlan hiç evlenmemiş.
Kızın annesi babası baskı yapıyordu ,eşinden ayrılınca sanki dünyanın sonu gelmiş gibi.
Otur evinde bir yere gitme evlendin ayrıldın ,hem çocuğun da var artık evlenemezsin mantığında idiler.
Ne yani evlenip ayrıldı diye rahibe mi olsun kendini mi kapatsın kız
Valla çok mutlu görünüyordu Allah yolunu açık etsin.
Yap hesabı kitabı.Kizlaaar
Esim de arsaya sicak bakiyor
Kafam cok karisik is bende bitecek hesap yapmam lazim
Yap hesabı kitabı.
Arsanin zararı olmaz.
Kredi kulanacak misin
Bizde şu an arsa ev dükkan ne varsa bakıyoruz yatırım içinKizlaaar
Esim de arsaya sicak bakiyor
Kafam cok karisik is bende bitecek hesap yapmam lazim