Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım ne demek tabi ki, yalnızca telefondan yükleyemedim pcden girince göndereyim hemen

Günaydın kızlar

zerya271210 güle güle kullanın canım, tekerinize taş değmesin

Dün annemlerin oraya a101 açılmış, açılış gününe özel fairy 90 tablet 60₺ ve selpak 10lu havlu kağıt 10₺ydi havlu kağıttan aldım 2 tane . Bütçeden düşmedim halen 135₺ deyim. Dün de harcamasız günümdü.

Kazasız belasız kullanın inş

günaydın dün eşimi yolcu ettik abimler izin alıp gelmiş çok mutlu oldum kendi ailesinden fayda yok en azından benim ailem yanımızda destek oluyor.Giderken boğazım düğüm düğüm oldu nefes bile alamadığımı hissettim kısmet olursa 1 ay sonra gelecek izin kullanır yeni evimize gideriz

Allah kavuştursun canım

Allah kavuştursun canım Allah kimseyi ailesinden ayırmasın

hafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallah ne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum

Allah kavuştursun en kötü ayrılığınız bu olsunTayin belli oldumu senin?Ben 10 gün sonra dilekçe verecegım eşim gelince yazı getirecek bana.Dün yine tayin subayıyla konuştu münferit atama 2 kez yapılmıs millete bize yine yok.Adam demiş İzmir evrakı verin eşin istesin izmire tayin kesin İzmir senin zaten adam yok gidilecek izmire.Ankarada başlayacak mehil bitince 1 hafta kurs sonra İzmir demiş bakalım.Bende bu ay vereyim dilekçe Eylül’e ancak netleşir çünkü.

Bol bol gez alma kimseyi yanına eşine tembihleDönüşte gelir inş kardeşin sizede değişiklik olur.İzmire gelecegım bak seninle yakınlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…