Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canım Aslında kahve karamel kullandım yıllarca, ama kuaföre gelince beni çikolata kahveye ikna etti :) saçımın tepesinde çok beyaz var onların kapanması için daha uygun olacağını söyledi. Bakalım boyuyor şuan ☺
[/QUOTE kahve tonları en sevdiğim 😍 bende evde kendim boyadım siyahtan kurtuldum sonun da türk kahvesi boyadım

Dünden beridir canım çok sıkkın bugün de bütün hırsımı fırından aldım 🙈 ben geçen aya kadar mutfağa pek giremiyordum kokudan. O dönem fırının alt kısmına bir şey dökülmüş ve simsiyah yağ çözücü çamaşır suyu cif hepsini denedim telledim yine de biraz kaldı. Ben orayı nasıl ve neyle temizleyeyim sizce? :işsiz:

Bu arada ben de inanılmaz sıkılıyorum, depresyonun eşiğindeyim sanırım. Kızımda yaşadığım süreci unutmuştum, yine yalnız yine her şeye koşmak zorunda olduğum bir dönem koca kişisi işine bakıyor ve haddimi bilmemi istiyor. Ailem yalnızca müsait olduğu zaman aralığında destek ama konuşurken sanırsınız prensesler gibi yaşıyorum :KK57:

Geçen sefer daha gençtim gerçekten, sorumluluklarım daha azdı bu defa canımıniçi kızım var onu üzmek ve ona hissettirmek hiç istemiyorum. Kardeş sancısı çekiyor zaten sessiz sessiz :KK61:

Poooof fırın da sıkıntımı almadı ütü yapıcam sanırım :temizlik:

Penguen Penguen Ankara'dan van a nakliye ne kadar istediler. Tek ev mi tasiyacaksiniz
çok istiyorlar canım eşim ordan bakacak gidince bizim ordan sorduk 7-8 bin eşyayı görmeden aldığımız fiyat telefonla aradım 12 bin dedi onlar herşeyi kendi toplayıp yerleştiririz dedi biz zaten topladık sadece mobilyalar sökülüp monte edilecek kolileri kendim yerleştiririm geç gitcem zaten çok abarttıkları için fiyat aldım kapattım.

çok istiyorlar canım eşim ordan bakacak gidince bizim ordan sorduk 7-8 bin eşyayı görmeden aldığımız fiyat telefonla aradım 12 bin dedi onlar herşeyi kendi toplayıp yerleştiririz dedi biz zaten topladık sadece mobilyalar sökülüp monte edilecek kolileri kendim yerleştiririm geç gitcem zaten çok abarttıkları için fiyat aldım kapattım.
Cokk fazla hemde.
İyice sacmaladilar

12 bin lira nedir ya, iyice saçmaladılar. kimi kazıklasam diye bekliyorlar resmen

mecbursunuz gözüyle bakıyorlar bazı firmalar yarı yolda fiyat artırıyormuş neler var okudum paylaşılanları biraz hem vanda hem ankarada şubesi olanlara bakacak
3 kere ev taşıdık 2si fiyatı artırdı . neymiş 1. kat demişiz zeminmiş. küçük koli cokmus balkon demiri değişikmiş🤯 artik 3. tasınmada herşeyin fotoğrafını çekip gönderdik evi disardan çektik kolilerin eşyaların sonra fiyati artırmak yok diye baştan anlaştık 🙄

yolda yapmaları çok çirkin başta konuş anlaş işini düzgün yap ne kadar memnuniyet olursa geri dönüş o kadar çok olur ama bunu düşünen yok az iş çok para olmuş amaçları
evet valla ya artik biraz daha para vermiş indirmeleri için nakliyeciler işini biliyo anlasana kadar herşeyi yapar gibi görünüyorlar

Hava serindi kızımla birlikte mısır tarlasına gittik mısırlar olmaya başlamış biraz topladık gezindik çok iyi geldi
Organik mısırlarımız tohumu atalardan kalma ilaçsız her şeyiyle doğal

Eklentiler

• 791D225A-E699-4B96-B63D-18B17765759F.jpeg
    791D225A-E699-4B96-B63D-18B17765759F.jpeg
    252,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 092200DE-53F2-445B-87A7-E668272847C3.jpeg
    092200DE-53F2-445B-87A7-E668272847C3.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 39
X