Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şafak sayıyorum sen nasılsın canım❤Çok zor dimi yalnızlıkÇınlat çınlat seninle elbet bir gün bir yerde bulusacagızzz
pure hazel bilezik almıştın duruyormu evde falan takıyormusun ben arada takıp geziyorım
Sabah annemle görüntülü konuşuyoruz annemlerin doğuma aldığı bileklik kolumda annem diyor ki onunla mı yatıyorsun ( evet desem kızacak ezilir o diye ) bende sabah kalktım hemen taktım annem ne yapayım diyorum takacak yer mi var evde takıyorum

Hava esiyor diye klimayı açmadım bebek uykuya dalamadı daha üf pişman oldum varya 1 saattir açık olmalıydı normalde . Uyusun çamaşır asacağım çay koyacağım karnım yine aç camların önünü sileceğim toz alacağım . Kitap okuyacağım

Pure ellerine sağlık çok güzel gözüküyor afiyetle tüketin.
Ben de cok yapmak isterim ama hiç bilmiyorum nasıl yapılır hangi domates olur vs

Bende oğlanı uyutup müge anlı izliycem dişim cok fena şişmiş ağrıyo ve benim dişçi fobim var

Carrefour dan
Sade Köy tarhanası
Cin mısır 400 gr
4 adet muz
Ve 1 kg kıyma aldık. 80 lira ödedik.
Sabahta 11 lira harcadım.
fırından iki ekmek 3,5 ₺
Günü 350 lira ile kapatıyoruz
Hayat çok pahalı ya
Kızlar ben bugün hiçbirşey almadım :)
Çok iyiyim

ay ben de severim korkunçlu filmleri.. dark ın 3 sezon geldi diye heyecan yaptım ilk bölümü izledim herkesi karıştırdım döndüm başa ilk sezondan başladım. şimdi 1. sezonu bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…