- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.941
Oooo salça kabuklardan yaptın dimi püre
Evet canım.Oooo salça kabuklardan yaptın dimi püre
Şafak sayıyorum sen nasılsın canım❤Çok zor dimi yalnızlıkÇınlat çınlat seninle elbet bir gün bir yerde bulusacagızzz
Sabah annemle görüntülü konuşuyoruz annemlerin doğuma aldığı bileklik kolumda annem diyor ki onunla mı yatıyorsun ( evet desem kızacak ezilir o diye
Evet biliyorum geçen gün sana yazacaktım temizlik yapıyordun yA o zaman işte . Ben kv de kaldığım zaman çok kez temizliğini yaptım ama hiç kıymete geçmediiyidir kv ama bende kötü bir gelin değilim
Biz sana öğretiriz sen yeterki yapmak istePure ellerine sağlık çok güzel gözüküyor afiyetle tüketin.
Ben de cok yapmak isterim ama hiç bilmiyorum nasıl yapılır hangi domates olur vs
becerikli hatunsun vesselâmEvet canım.
Konserveyi domatesin kabuklarını soyarak yapıyorum ben çok fazla kabuk vardı.
Çok güzel oldu.
Bu tarz şeyler yapınca çok hoşuma gidiyor
Bende oğlanı uyutup müge anlı izliycem dişim cok fena şişmiş ağrıyoHava esiyor diye klimayı açmadım bebek uykuya dalamadı daha üfpişman oldum varya 1 saattir açık olmalıydı normalde . Uyusun çamaşır asacağım çay koyacağım karnım yine aç camların önünü sileceğim toz alacağım . Kitap okuyacağım
Ben şuan izliyorumBende oğlanı uyutup müge anlı izliycem dişim cok fena şişmiş ağrıyove benim dişçi fobim var
Hayat çok pahalı yaCarrefour dan
Sade Köy tarhanası
Cin mısır 400 gr
4 adet muz
Ve 1 kg kıyma aldık. 80 lira ödedik.
Sabahta 11 lira harcadım.
fırından iki ekmek 3,5 ₺
Günü 350 lira ile kapatıyoruz
kulağım uğuldamaya başladı onla alakası olabilir mi acaba ya sagol canımBen şuan izliyorumay geçmiş olsun yA bende hafta sonu dişçiye gideceğim