-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.821
Narin çok geçmiş olsun cuma Cumartesi ve pazar hiç durmaksızın baş ağrısı yaşadım çok fenaydı . İlaç sadece parol içebiliyorum oda hiç işe yaramıyorSelam kızlar
Berbat bir baş ağrısıyla uyandım kahvaltı ettik agrı kesici içtim geçmesini bekliyorum
Yarın yağmurlu görünüyor hava inş biraz yağar da serinleriz
Saol tucecimNarin çok geçmiş olsun cuma Cumartesi ve pazar hiç durmaksızın baş ağrısı yaşadım çok fenaydı . İlaç sadece parol içebiliyorum oda hiç işe yaramıyor
Aynı bizde öyleyiz canım gece gündüz çalılıyor
gelir canım merak etme bu hafta cuma başlayacak eşim sonrada onlar gelir sıkma canını vardır bunda da bir hayır sonu güzel olsun yanıbaşınızda olsun 2 hafta çabuk geçsin inşallahBoşver üzerine eklersiniz en azından evinizi kuracaksınız.Eşimi operasyona yolluyorlar gelmesine 2 hafta var ben artık diyecek birsey bulamıyorum kul hakkından başka birsey değil.2 haftayada gelemez ben artık evlilikten umudumu kestim
Ahh minikkoala güldürdün beni
Abi bebekte işte senin oğluşun gibi beslenmek istiyorSelamlarr selamlarrr
sabah 1 porsiyon börek aldım 10 ₺
yemek kartından geçtim.
1 ₺ su aldım
Bu arada oğluma köfte ve dolma tarzı yemekler pişirmeye başladım 9 aylık artık
dün ona yarım kg kıymadan köfte yapıp buzluğa attım. Kıymalı kabak dolması pişirdim.
Halka halka doğrayıp tabağına koyuyorum kendisi yiyor.
Ne güzel işte tuğceAbi bebekte işte senin oğluşun gibi beslenmek istiyor
Hahahha biz ne yiyorsak veriyorum artık tuza dikkat ederek ne yapalım aç mı kAlsınNe güzel işte tuğcebizimkine çorba içiriyordum içmiyordu. Çözümü kaseden içmekte buldu
YaniiiHahahha biz ne yiyorsak veriyorum artık tuza dikkat ederek ne yapalım aç mı kAlsın
Yanında soda içemiyorum üzerime atlıyor içmek içinYaniii
Gazlı içecekleri seramik kupada içiyorz, görmüyor bilmiyorYanında soda içemiyorum üzerime atlıyor içmek için
Ahh minikkoala güldürdün beni
Dün yoktu evet. Ama bugün aldım yine bir liralık suyumu1,5 litre