Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Berbat bir baş ağrısıyla uyandım kahvaltı ettik agrı kesici içtim geçmesini bekliyorum
Yarın yağmurlu görünüyor hava inş biraz yağar da serinleriz
Narin çok geçmiş olsun cuma Cumartesi ve pazar hiç durmaksızın baş ağrısı yaşadım çok fenaydı . İlaç sadece parol içebiliyorum oda hiç işe yaramıyor

Günaydın hava cok sıcak gece boyunca klima çalışıyor salonda yatak serip yatıyoruz
@okyonus askeriye sistem nasıl bilmiyorum ama bu kadar haksızlık da çok sinir bozucu.
Penguen Penguen tayini aynı güzergahta olan biriyle ortak götürseniz eşyaları daha uygun olmaz mi
Aynı bizde öyleyiz canım gece gündüz çalılıyor👍👍👍

Hava çok sıcak, doğal yoldan terleyerek kaç kalori yakıyoruz acaba 😂

oğlanı öğle uykusuna yatırdım. Uyanınca temizlik yapacağım

eşim bu akşam yok kendime göre yemek yaparım tavuk göğüs haşlama ve yeşil salata.

sıcaktan ödem oluşuyor vücudumda çok şiş hissediyorum. Birkaç gün akşamları az ve Yüksek protein yiyeceğim salata tavuk vs gibi

Boşver üzerine eklersiniz en azından evinizi kuracaksınız.Eşimi operasyona yolluyorlar gelmesine 2 hafta var ben artık diyecek birsey bulamıyorum kul hakkından başka birsey değil.2 haftayada gelemez ben artık evlilikten umudumu kestim
gelir canım merak etme bu hafta cuma başlayacak eşim sonrada onlar gelir sıkma canını vardır bunda da bir hayır sonu güzel olsun yanıbaşınızda olsun 2 hafta çabuk geçsin inşallah

Selamlarr selamlarrr 😍

sabah 1 porsiyon börek aldım 10 ₺
yemek kartından geçtim.

1 ₺ su aldım 😂
Bu arada oğluma köfte ve dolma tarzı yemekler pişirmeye başladım 9 aylık artık 😍
dün ona yarım kg kıymadan köfte yapıp buzluğa attım. Kıymalı kabak dolması pişirdim.
Halka halka doğrayıp tabağına koyuyorum kendisi yiyor.

Selamlarr selamlarrr 😍

sabah 1 porsiyon börek aldım 10 ₺
yemek kartından geçtim.

1 ₺ su aldım 😂
Bu arada oğluma köfte ve dolma tarzı yemekler pişirmeye başladım 9 aylık artık 😍
dün ona yarım kg kıymadan köfte yapıp buzluğa attım. Kıymalı kabak dolması pişirdim.
Halka halka doğrayıp tabağına koyuyorum kendisi yiyor.
Abi bebekte işte senin oğluşun gibi beslenmek istiyor 🤣🤣

Temizlik bitti sonunda
Yarın halılar gelir sereriz
Eşimi markete gönderdim tavuk ,seker ,un ,domestos, domates,fasulye 94 tl ödemiş
Kv ödetmiyor eşime geri verdi parasını 💞

Akşama fırında sebzeli incik pirinç pilavı Çorba salata yapacağım
Kv sütlaç yaptı
Kaynım ve oğlu da akşam yemeğine buraya geliyorlar seviyorum iyiler bana karşı ama zor oluyor her akşam misafir ağırlıyor gibi yoruluyorum
Kaynımın ailesi başka şehirde eltim ile araları pek iyi değil kv tek olunca annesinin yanında yaşamaya başladı
Biz gelince ben rahat edeyim diye kv bahçeli evine gitti akşamları burdalar 3 çocuk ile zorlanıyorum bişey de diyemiyorum 😥😥😥

X