Bugün ne aldin kaç tl harcadin

amin çok tesekkur ederim

Teşekkür ederim Zeynep

Duzelicektir inşallah..bizim üç hafta kadar sürmüş oldu bu durum.4 haftaya kadar yolu olduğu yazıyordu Sırada 12.aydaki uyku gerilemesi var.Simdiden korkuyorum.İnsallah senin minnosta uykusuna olan hasretini hatırlar ve doya doya kavuşurlar

20 lirayı harcadın mi kiz

Matara güzel fikir.
bende cam şişe alıp doldurduğum oluyor:)
Ama beni sıcak su kesmiyor, buz gibi olması lazım, kışın bile soğuk su içerim
Cam şişe ağır geliyor bana da ama çok sağlıklı gerçekten, buzdolabında bekletiyorum ben de. Eve gelip yıkayıp buzdolabına atıyorum evden çıkarken de çantaya

Ben is yerine 1.5 + 5lt aliyorum cok soguk su ztn icemem.
Beni evdeki matara kesmiyor doldurmaya yer lazim
Birde tasima problem oluyor.
Recel yaptim biraz komposto yaptim
Haftaici bende bir kac sey alirim dolaba calisirim

Taşıma için bir alternatif önerdi arkadaşım bana SuCo diye bir matara. PE materyali, bir araştırıyorum bakalım. Bitince bir poşet dosyadan farksız. İkna olursam alacağım.

bugün cok para harcadık kendime pantalon tişört aldim memlekete gidersek diye yeğenime bisiler hepsi 300 tuttu
200 lira sineklik yaptırdık. 120 lirada markette gitti
Oğluşun ne yapıyor abi bebek bugün beni delirtti piknikten hemen geri döndük delirdim iyice

Ben 2 lt ye yakin iciyorum yinede yetmezki ama dediginiz markayi carsi icin dusunebilirim

ağladı mı uyumaya calisiyo sıcaktan uyuyamıyo ya sabahın köründe de kalkiyo cok sicak
Dün gece göğsümü ıssırdı kanattı bugün de 2. Uykudan ağlayarak uyandı üzerimi giyecektim beni göremeyince ağladı sürekli . Neyse iyi oldu yola çıktık arabada uyudu . Gittik tam yiyeceğiz başladı huzursuzluğa 3. Uyku saatiydi orada uyuyamadı dar etti geri döndük 2 gündür kesintisiz bir baş ağrım var . Hiç böyle huzursuz bebek değildi. Arabada ağzında emzik ağlıyor bir yandan uykusu var tutmuş çantamı karıştırmaya çalışıyor. Öğlen muz şefrali yedirmeye çalışıyorum istemiyor sinirlendim eşim gelmiş diyor ki Tadını çıkart aşkım rahat ol kamera şakası gibi

dişi patladı mi hiç onun sıkıntısı olabilir bide hava cok sicak çocuklar daralıyı konuşsa neler diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…