Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kronikuykucu kronikuykucu hayirli olsun gule gule oturun.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk bereketli olsun altinlariniz.
Market alisverisimiz 84$ tuttu. Evi temizledim biraz, esim ve kayinvalidem yemek yapiyor, gozleme yapip cayi da alip disari cikacagiz.
Kizi uyuttum, simdi oyuncaklar cok karismis biraz onlari ayiracagim.
Hayirdir insallah gece ruyamda tasiyici anne olmusum, arkadasim icinmis, bebek de erkekmis ve dogacakti, hareketlerini filan cok rahat hissettim ruyamda. Neden boyle bir ruya gordum anlamadim, cagrisim yapacak hicbir sey yasamadim ama anlami iyiymis, hadi insallah🤪
amin çok tesekkur ederim

kronikuykucu kronikuykucu hayirli olsun gule gule oturun.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk bereketli olsun altinlariniz.
Market alisverisimiz 84$ tuttu. Evi temizledim biraz, esim ve kayinvalidem yemek yapiyor, gozleme yapip cayi da alip disari cikacagiz.
Kizi uyuttum, simdi oyuncaklar cok karismis biraz onlari ayiracagim.
Hayirdir insallah gece ruyamda tasiyici anne olmusum, arkadasim icinmis, bebek de erkekmis ve dogacakti, hareketlerini filan cok rahat hissettim ruyamda. Neden boyle bir ruya gordum anlamadim, cagrisim yapacak hicbir sey yasamadim ama anlami iyiymis, hadi insallah🤪
Teşekkür ederim Zeynep

Yaaa cok sevindim, darısı başımıza 🥰
Yok bizimki daha uyumuyor dogdugundan beri aşağı yukarı aynı saatte yatiririz dun gece ilk defa 10 a kadar ayaktaydi zorlamasak daha da uyumayacaktı. Ben yine bir kriz geçirdim 😅Bugüne kadar kullandığım hicbir uyutma yöntemi çalışmıyor. Kafayı yicem.
Duzelicektir inşallah..bizim üç hafta kadar sürmüş oldu bu durum.4 haftaya kadar yolu olduğu yazıyordu 😅 Sırada 12.aydaki uyku gerilemesi var.Simdiden korkuyorum.İnsallah senin minnosta uykusuna olan hasretini hatırlar ve doya doya kavuşurlar 💓

kronikuykucu kronikuykucu hayırlı olsun canım🥰
Pazara gittim pek bir şey almadım
3 kilo domates 18 tl
2 kilo salatalık 12 tl
Yarım kilo şekerpare 4 tl
Yarım kilo çilek 8 tl
Yarım kilo kıl biber 5 tl
Akşam üzeri sakin bir parka gitmeyi düşünüyoruz harama olur mu bilemedim
20 lirayı harcadın mi kiz 😁😁😁

Matara güzel fikir.
bende cam şişe alıp doldurduğum oluyor:)
Ama beni sıcak su kesmiyor, buz gibi olması lazım, kışın bile soğuk su içerim 😃
Cam şişe ağır geliyor bana da ama çok sağlıklı gerçekten, buzdolabında bekletiyorum ben de. Eve gelip yıkayıp buzdolabına atıyorum evden çıkarken de çantaya 😄

Ben is yerine 1.5 + 5lt aliyorum cok soguk su ztn icemem.
Beni evdeki matara kesmiyor doldurmaya yer lazim
Birde tasima problem oluyor.
Recel yaptim biraz komposto yaptim
Haftaici bende bir kac sey alirim dolaba calisirim

Taşıma için bir alternatif önerdi arkadaşım bana SuCo diye bir matara. PE materyali, bir araştırıyorum bakalım. Bitince bir poşet dosyadan farksız. İkna olursam alacağım.

bugün cok para harcadık kendime pantalon tişört aldim memlekete gidersek diye yeğenime bisiler hepsi 300 tuttu
200 lira sineklik yaptırdık. 120 lirada markette gitti
Oğluşun ne yapıyor 🤣 abi bebek bugün beni delirtti piknikten hemen geri döndük delirdim iyice

Cam şişe ağır geliyor bana da ama çok sağlıklı gerçekten, buzdolabında bekletiyorum ben de. Eve gelip yıkayıp buzdolabına atıyorum evden çıkarken de çantaya 😄

Taşıma için bir alternatif önerdi arkadaşım bana SuCo diye bir matara. PE materyali, bir araştırıyorum bakalım. Bitince bir poşet dosyadan farksız. İkna olursam alacağım.

Ben 2 lt ye yakin iciyorum yinede yetmezki ama dediginiz markayi carsi icin dusunebilirim

ağladı mı 😖 uyumaya calisiyo sıcaktan uyuyamıyo ya sabahın köründe de kalkiyo cok sicak 😔
Dün gece göğsümü ıssırdı kanattı 🥺 bugün de 2. Uykudan ağlayarak uyandı üzerimi giyecektim beni göremeyince ağladı sürekli . Neyse iyi oldu yola çıktık arabada uyudu . Gittik tam yiyeceğiz başladı huzursuzluğa 3. Uyku saatiydi orada uyuyamadı dar etti geri döndük 2 gündür kesintisiz bir baş ağrım var . Hiç böyle huzursuz bebek değildi. Arabada ağzında emzik ağlıyor bir yandan uykusu var tutmuş çantamı karıştırmaya çalışıyor. Öğlen muz şefrali yedirmeye çalışıyorum istemiyor sinirlendim eşim gelmiş diyor ki Tadını çıkart aşkım rahat ol 🤣 kamera şakası gibi

Dün gece göğsümü ıssırdı kanattı 🥺 bugün de 2. Uykudan ağlayarak uyandı üzerimi giyecektim beni göremeyince ağladı sürekli . Neyse iyi oldu yola çıktık arabada uyudu . Gittik tam yiyeceğiz başladı huzursuzluğa 3. Uyku saatiydi orada uyuyamadı dar etti geri döndük 2 gündür kesintisiz bir baş ağrım var . Hiç böyle huzursuz bebek değildi. Arabada ağzında emzik ağlıyor bir yandan uykusu var tutmuş çantamı karıştırmaya çalışıyor. Öğlen muz şefrali yedirmeye çalışıyorum istemiyor sinirlendim eşim gelmiş diyor ki Tadını çıkart aşkım rahat ol 🤣 kamera şakası gibi
😁😁 dişi patladı mi hiç onun sıkıntısı olabilir bide hava cok sicak çocuklar daralıyı konuşsa neler diyecek 🤣🤣

X