- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.441
Yazık püre yADokunmayın paşaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık püre yADokunmayın paşaya
Benim kayınvalidenin eşimden sızdırdığı parayı bir duysan aklın yerinden çıkarBende öyle düşünüyorum
Sana demiyorum genel söylüyorum 6 aylık çocuğa pilav veriyor manyak kadın demesin kimse zor durumdayız işte ne yapalımAa niye ayiplayayim yaa.
Ben hala şoktayım ona zatenBenim kayınvalidenin eşimden sızdırdığı parayı bir duysan aklın yerinden çıkar
Benimki bana söyledi verdik hemen.Daha öncede vermiştik geri verdi eşim almadı zorla bana verdiBenim kayınvalidenin eşimden sızdırdığı parayı bir duysan aklın yerinden çıkar
Aman bırak herkes kendine baksın derse desinler çocuk senin değilmi istersen pirzola verirsin eline kime neSana demiyorum genel söylüyorum 6 aylık çocuğa pilav veriyor manyak kadın demesin kimse zor durumdayız işte ne yapalım
Aralık annelerinde bir kadın veriyor vallaAman bırak herkes kendine baksın derse desinler çocuk senin değilmi istersen pirzola verirsin eline kime ne
Sorsan aa nerede derSağılacak inek gibi görenler varBenim kayınvalidenin eşimden sızdırdığı parayı bir duysan aklın yerinden çıkar
Bir ev parası yanlız yani neyseeeeSorsan aa nerede derSağılacak inek gibi görenler var
Kadir kıymet bilmiyor.Sorsan aa nerede derSağılacak inek gibi görenler var
Herkesi kandırdığını sanıyor parmağında oynattığını sanıyor kimseye saygısı yok.Bir ev parası yanlız yani neyseeee
Birde yanlışlıkla öğrendin daha bilmiyor olabilirdin farkındasın öyle değil miHerkesi kandırdığını sanıyor parmağında oynattığını sanıyor kimseye saygısı yok.
O değil de ben yine çok çok geç uyandım.
Hiç art niyet düşünmemiştim bu kadar safim.
Suçlu benim
Ben de oğlunu haşladım burda.Birde yanlışlıkla öğrendin daha bilmiyor olabilirdin farkındasın öyle değil mi
Kendi yapan kendi utansın boşver.Herkes kendi değerini kendi belirliyor kendi kaybeder.Eşinle evlatlarınla huzurla yasa gerisi boşKadir kıymet bilmiyor.
Çok üstlerine gitmek istemiyorum.
Kendiler utansın.
Bende kesin haşlardım oha yaniBen de oğlunu haşladım burda.
Kıyamıyor güya oğluna.
Öyle deme en azından annenede gideceksen bak anneannen yaşlı onu görürsün iyi yanlarını düşün insan stres oluyor ama yapacak birdey yokBende kimse ile görüşmek istemiyorum kızlar ya içimdeki izne gitme isteği bitti
Sana demiyorum genel söylüyorum 6 aylık çocuğa pilav veriyor manyak kadın demesin kimse zor durumdayız işte ne yapalım