- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.663
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.421
Sen gitmezsen o gelirHayır canım.
Biraz dargınım ben kayınvalideme kolay kolay gitmem
Yakın oturanlar solumasın havayı evde camı pencereyi kapayıp altlara ıslak havlu koysun diyorlar. Bilmiyorum yakın mısın canım ama dikkat et sende.
Zeyno oğluş daha iyi birşey yedirmek istediğim zaman yemiyorsa sen bilirsin diyip kaldırıyorum baya etkili oldu benceSelam kızlar
Çok üzüldüm patlamaya umarım can kaybı olmaz
E Esila09 köpek çok tatlı büyük hayır işledin tebrik ederim
pure hazel keçi sütüne alışkın olmayınca ağır geliyor ama çok faydalı keske çocukların içse yada yoğurdunu yese
tuce_tuce yakışıklı nasıl oldu
Zam oranlarıda hayırlı olsun harca harca bitmez
Dün akşam kv geldik minik kucağımdan inmedi korktu gecede uyanıp etrafını inceledi ağladı yerini yadırgadı bugün daha iyi
Ufak ufak kv evini temizleyecegim halıları göndereceğiz
Kiraz dut kayısı meyveler olmuş mis gibi eşim çocukları bahçeye götürecek ben biraz ev ile uğraşacağım
Çok zor geçiyor bu yılOf çok üzgünüm yA bu sene bitse diyoruz ama ne değişecek ki ? Müge anlıda aranan 3 çocuk ta ölü bulundu onlara ağlıyorum bir yandan . Haber bakmayacağım bir süre sütüm etkileniyor
Biz izin açılır açılmaz gideceğiz malum beni çok özlemişlerdirSen gitmezsen o gelirBenimkiyle masallah sorun yok inş olmazda.Yaslı annesi vardı onunla meşguldü şimdi vefat etti anneanne boşluğa düştü kayınvalide.Eşimde bayramda gidelim mezarlıga götürürüm annemi dedi tamam dedim
Ve daha yılın yarısındayız ben çok korkuyorum geri kalan kısımdanÇok zor geçiyor bu yılAllahım sen aklımızı koru
Zeyno oğluş daha iyi birşey yedirmek istediğim zaman yemiyorsa sen bilirsin diyip kaldırıyorum baya etkili oldu bence
10. Saniyede ki gözlerinde ki acı ofMakarnaya bakisini unutamiyorum
10. Saniyede ki gözlerinde ki acı of
Dün pilav yediOfff
Makarna verin cocuga
Git tabi erkek anasısınBiz izin açılır açılmaz gideceğiz malum beni çok özlemişlerdir
Dün pilav yedieşim diyor yA aşkım ellerine sağlık çok güzel olmuş diye bu iyice batıyor bu sefer babasına bakışı baba Allah aşkına yapma sende mi diyor
Zaten aramadılar beni eşime dedim ki ben abi bebeğin bakıcısıyım maşallah benimle muhattap olan yokGit tabi erkek anasısınTorun sünnet oldu kolaymı kızım kaçırdılar fırsatı nasıl üzgünler
Kaçırdın
2 gundur cok mesguldum sizinle ilgilenemedim
Kabul etmeyecek tabi kiKayınvalideye para vermiştik sıkışmıştı.Geçen gün dedi 2 çeyrek aldım 3tane daha alacağım siz gelene kadar.Eşim ne diyecek acaba?
Bende öyle düşünüyorumKabul etmeyecek tabi ki
Dokunmayın paşayaDün pilav yedieşim diyor yA aşkım ellerine sağlık çok güzel olmuş diye bu iyice batıyor bu sefer babasına bakışı baba Allah aşkına yapma sende mi diyor
Kaçırdınnohut pilav yoğurt salata mis ( beni ayıplamayın benim durumuna düşer ağlarsınız haberiniz olsun )