- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.321
Beni istemeye geldikleri gece 41 Gül getirmişti 41 kere maşallahtan esinlenmişÇok güzeller gerçekten.
Nişanlılık dönemimizde çiçek alırdı , momentus marka saat almıştı.Beni istemeye geldikleri gece 41 Gül getirmişti 41 kere maşallahtan esinlenmiş
Maşallah canım.İyi Akşamlar kızlar
Bebeği uyutuyorum size yazarken.
işe başladığımdan beri, daha bir değerli oldu zaman benim için. Oğlumla geçirdiğim her saniye benim için çok önemli.
Dün akşam annemlere gittik. Orda yemeği yiyip abimlere geçtik. Kamelyalarda oturduk çay içtik. yiğenimi çok özlemiştim
9:30 gibi evimize döndük.
22 ₺ taksi & dönüşte abim bıraktı.
Annemlere kuruyemiş aldık 30 ₺
100 ₺ yiğenime harçlık verdim.
oğluma kuzu kıyma organik yumurta Peynir falan aldık 120 de oraya.
Eşim ay başında maaşını aldı.
Kirayı ayırdık. faturaları ödedik.
500 ₺ lik alışveriş kartımız var. Temizlik ve banyo ürünlerini falan alırım onunla oğluma bez de alabilirim.
Hesap yaptık bu ay 4 önümzdeki ay da 4 çeyrek alabiliriz.
İçim bir tuhaf oldu sen böyle anlatıncaKaç kez tükürdü balık hali gibi koktu ev çocukta öyle les gibi koktu.Baktım bende tadına şekerli sakız çiğniyor gibi ama ağzındaki o yağ ve sonradan gelen balık tadı anlatılmaz yaşanır vallaBen bitireyim ama miğdem kaldırmadı
Evet bendim canım zor günler bizi bekliyor mevsim meyveleri bile çok güzel değil şu an yağmurlardan hepsi zarar görmüşBursa domatesini hastalık vurdu .Bursa ovalarında yetiştirilen salçalık domates ile biber tarlada kurudu. Diye haber geçiyor.
Bir arkadaş da bahsetmişti burada narin sen miydin o ☹
Eşimde sevgiliyken çok şeyler aldı bende ona aldım ama. Nişan hediyesi iPhone 6s almıştı kendine de bana daNişanlılık dönemimizde çiçek alırdı , momentus marka saat almıştı.
Kaburga bilezik almıştı.
Sayısız yüzük. Her özel günde.
Artık aldırmıyorum. Zaten maasinin paranin lafini etmez bana teslim eder.
En son işte çikolata paketi hazırlamış. Birde saksıda çilek getirmişuzadı büyüdü kocaman oldu ama çilek yok henüz. Her gün bakar sever sular..
Benim çalışma hayatım olmadığı için pahalı şeyler almazdım.Eşimde sevgiliyken çok şeyler aldı bende ona aldım ama. Nişan hediyesi iPhone 6s almıştı kendine de bana dabi tek taş beğenmiştim baya pahalıydı almış. Bana evlenme teklifi etmedi ıraktan döndü 2. Gün tanışmaya geldiler aynı hafta söz yaptık 20 gün içinde de nişanımız olmuştu o ıraktaydı ben çalışıyordum okul bitmemişti de her hafta çiçekçi iş yerine çiçek getirirdi aynı adam kanka olmuştuk eve götüremezdim babamdan korkardım iş yerindeki odam hiç boş kalmazdı
Benim param vardı ama araba almıştım babama borç ödüyordumBenim çalışma hayatım olmadığı için pahalı şeyler almazdım.
Bir iki gömlek filan almıştım. Parfüm bir de
Sağol canımMaşallah canım.
Bebiş iyidir umarım.
Hazır halası bakiyorken baktır , üzülme.
En azından gözün arkada kalmıyor.
Biraz birikim yapmış olursun hem
Valla süper bir düzen maşallahSağol canım
Çok şükür iyi, ikimiz de alışıyoruz yeni sürece
gün içinde halası hep mesaj atar bana, çorbasını içtiğini,uyuduğunu, oyun oynadığnı,içim rahat olsun, gözüm arkada kalmasın diye.
İşyerim evime yakın yürüme mesafesinde.
eşimlede yakınız işyerinde bazen kahve ısmarlar banaberaber eve döneriz.
para konusuna gelince eskisi gibi değilim, daha dikkatliyim.
Madem bebeğimi bırakıp gidiyorum, her bir kuruş benim için önemli diyorum. Birikme ağırlık vereceğim.
Bizde 2000 atacağız galiba narin altın alırım diyorumMarkete gittik
1 kg sütaş tereyağ
4 adet 1 lt kutu süt
1 kg lipton çay
1 paket kimyon
6 paket kakao
1 paket koteks ped
2 adet 6 lı meyveli soda
1 paket tavuk göğüs
2 adet magnum
4 lü petibör bisküvi
1 paket makarna
Gazoz
Kola
5 kg un
269 tl ödedik
Komşumuzun oğlu askere gitti giderken eşim ona bir miktar para verdi
Ayın 1 inde alınan yarı maaştan 2000 lira birikim için ayırdık
15 inde yine 2000 tl atarız inş
Altın en güzeli tuce sene başından beri keşke daha çok altın alsaydımBizde 2000 atacağız galiba narin altın alırım diyorum
Evet al bence deAltın en güzeli tuce sene başından beri keşke daha çok altın alsaydım
bankaya atmadığım elimde baya bir miktar para var bir ara hepsiyle altın alıcam kısmetse
Miraldi mi ne öyle bir ismi vardı hastalığın.aşırı nemden olan bir hastalıkmış. Ben de haberi görünce erkenden yapmak lazım dedim. Geçen sene erken yaptım pahalıya 3tl almıştım domatesleri. Benden 2 hafta sonra kilosu 1 TL ye İnmişti. Bakalım bu sene nolacakNe hastalığı vurmuş ki