Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aman allahım aaaaa😂😂😂😂😂şuan ben omega içiyorum sütten bebeğe aksın diye ayrıca pharmaton multivitamin içiyorum 🤣. Benim oğlan geceleri sessizce uyanıyor sürünerek gidip yatağının ayak ucundaki zeka kartlarını temizleme pamuklarını bez sepetini karıştırıyor bizde onun sesine uyanıyoruz huy edindi resmen 😃 ayrıca mama sandalyesine oturuyor kendini öne arkaya atıp mama sandalyesini yer değiştirtiyor fayans üzerinde.
Bunlar iyi günlerin aynı benim oğlanı anlatıyorsun üzerine katlayarak artıyor valla 😁

Selam kızlar
Dün akşam dondurma aldık 32 tl ödedik
Bu aralar çok harcama olmuyor genelde dondurma alıyoruz bir kaç eksik var ama Aciliyeti yok
Markete eşim gidince çok harcama olmuyor ne söylüyorsam sadece onu alıyor ama ben gidince bir sürü şey alıyorum gereksiz yere😑
Benim eşim de tam tersi ne söylesem alır ama üzerine çok çok çok ekleyerek alır🤣🤣🤣
Günaydın demiş miydim acep🤪 Günaydın topikdaşlarım birikimdaşlarım kankalarım🥳 bugün 3. Evlilik yıl dönümümüz . 3 senedir evli 12 senedir sevgiliyiz 🤪🤩 Bebek kahvaltı etti şimdi emiyor uyuyacak bende kahvaltı toplarken profiterol hamuru yaptım soğusun yumurta kıracağım . Bebeğe sebze çorbası , akşama gece maması yapacağım . Bizim akşama menü pilav nohut salata yoğurt . Eşim pasta alacakmış alma çiğ köfte al bana dedim 🤓 süt yapıyor hemde çok seviyoruz
Musmutlu yıllarınız olsun canım❤️❤️❤️❤️❤️
Çocuklara kahvaltı yaptırdım ben bir şeyler atıştırdım.
Ceviz yedirdim. bir yerde okudum kızlar balık yağını yıl boyunca kesmeyin verin çocuklarınıza yazıyordu.
Kafam karıştı.
Oğluna vermiyorum Yaz geldi diye.
Yaaa bende küçük kızıma 1 şişe kullandım bitti alacaktım burayı okuyunca kıla doğru alayım dedim o zaman bende hemen alayım
Büyük hiç kullanmıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bankadan 1.46 gr aldım 390 dan.
Biraz fon alacağım ama o daha netleşmedi. Zaten bundan sonra kenara bir şey koymam çok zor okul parası,servisi,kırtasiyesi,kitabı beni bitirir :rolleyes:

Ben de dönem dönem balık yağı kullanıyorum devamlı değil. Kışın genelde haftada 1,2 balık yeriz. Demek kesmemek gerek.
Bereketli olsun canım 👍👍
Ne zamandır canım kebap istiyor şimdi Adana kebap söyledim😬Eşimin durumlar belirsiz bakalım gelene kadar netleşir inş🤲Spor ayakkabı alasım var ama bulamadım.Havada çok sıcak cumartesi oğlanı denize götüreyim diyorum.Cok karışık yazdım oradan oraya atladım ama ruh Halim boyle😂
Afiyet olsun canım adana candır🤪🤪🤪

Benimde spor ayakkabıya ihtiyacım var ama dıları çıkmaya üşeniyorum netten de almadım hiç🤔🤔

tuce_tuce tuce_tuce şimdi yapacağım bende bütçeyi
Arabaya bagaj havuzu,cam filmi , rüzgarlık vs yapılacak.
K.karti hesaplandığımdan fazla harcandı.
Zam gelecek kuş kadar zaten☹☹
Offf sıkıyor bu pahalılık
Bagaj havuzu diyince gerçek havuz geldi aklıma çok giresim geldi:cry:

Çok saçma bir gün geçiriyorum😑
Hiç bir şey yapmak istemiyorum çok sıcak
Birazdan patatesli köfte yapıcam 5 gibi yeriz 6 gibi yakındaki bir parka gideriz kuytu köşeye sandalyelerimizi atıp otururuz
ya o sandalyeye bi ben oturamıyom çocukları önünde oynayanları görünce öyle özeniyorum ki benim ki alıp basını gider bisiklete binip biz onun peşinde sandalyelerde öyle duruyo garip garip 🤣🤣

Kizlar siz yazinca ben de baktim balik yagina, hem kendim icerim hem cocuklara veririm, Carlson alacagim, 500 ml 43$, aromasini hangisini alsam, cocuklar hangisini seviyor, limon ve portakallisi var.
bence portakallı canim nane limon sevmeyebilirler ben tutti furitti alcam 🤣🤣

Çok saçma bir gün geçiriyorum😑
Hiç bir şey yapmak istemiyorum çok sıcak
Birazdan patatesli köfte yapıcam 5 gibi yeriz 6 gibi yakındaki bir parka gideriz kuytu köşeye sandalyelerimizi atıp otururuz
aynı sacma günü ben geçiriyorum dısarısı cok sicak çıkamıyoruz da

20200702_161556.jpg

netten alsam sorun olur mu acaba kargoyu nasi bekletiyorlar güneşte felan bişi olur mu diye aklıma takıldı da

netten alsam sorun olur mu acaba kargoyu nasi bekletiyorlar güneşte felan bişi olur mu diye aklıma takıldı da
Ben netten aldım uygun fiyata geldi
Bi sorun olacagını düşünmüyorum
Bizimkide tutti furittili severek içiyor
Benim Kiz yanımda 🛴 geziyor gitmiyor bir yere çok şükür 😄her şeyi sorar yapabilir miyim gidebilir miyim diye😄

X