- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.669
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.761
Zaten 6yıldir ben kullanıyorum eşim dağda orada buradaAuris tam bir kadın arabası.
Erkekleri Auris kullanırken görünce bir tuhaf oluyorum ben
Oğlan hiç birşey yemiyordu kızlar eşim inanmıyor tabi abartıyorsun filan bugün anladıBuda yediği tek şey
Bende beğeniyorum canım ya Honda da güzel duruyor ama
Bizimki de ben koltuğun ayarlarıyla oynuyorum diye bir ton laf ediyor.Zaten 6yıldir ben kullanıyorum eşim dağda orada buradaEşim ufak tefek benim büyük araçlarda kayboluyor içinde 1.68 boyunda 64 kilo
Bizim bir arkadaştada var yeni model gazlı sürekli dolduyorlar bende anlamadım bu işi gazlı ama çok yakıyor bize göre tabi onlar memnunlarHonda çok alcak geldi bize bide arkadaşta var çok yakıyor diye satışa çıkardı hemen satıldı.Fabrika çıkışlı tüplüydü.
Çok yakıyor çok memnun değildiler.Sattılar 6ay kullanıpBizim bir arkadaştada var yeni model gazlı sürekli dolduyorlar bende anlamadım bu işi gazlı ama çok yakıyor bize göre tabi onlar memnunlar
Bizim burda güzel salkım domates kalmadı tuce dün pazarda sadece bir tezgahta saklım domates gördüm onunda fiyatına dikkat etmedimKızlar salkım domates kaç TL
Ya salkım almış eşim 6 TL yuh dedim açıkçasıBizim burda güzel salkım domates kalmadı tuce dün pazarda sadece bir tezgahta saklım domates gördüm onunda fiyatına dikkat etmedim
Tarla domatesi 5 tl idi
6 tl ise normalYa salkım almış eşim 6 TL yuh dedim açıkçası
Bana nedense bu mevsimde diye pahalı geldi gerçi herşey pahalı da6 tl ise normal
Herşey çok pahalı 4 tane limon 6 tl idi sen düşün yani tuceBana nedense bu mevsimde diye pahalı geldi gerçi herşey pahalı da
Aa bizde honda civic bakıyoruz, hatta dün eşim gitti bayiyle konuşmaya. Temmuz ortası gelecek bir araç var demişler 205 bin istemişler.Honda Civic ve toyata Corolla bakıyoruz bunlarin da orta veya full paketlerine bakiyoruz,şuan bayilerde araç yok üretim sıkıntısı oldu pandemi vs sıraya girebiliyoruz ,iki üç ay sonra elimize ulaştığında güncel fiyat ne işe o fiyattan veriliyor,200.000 civarı bı bütçe gerekiyor gibi
Size erken tarih verilmiş ya bize Ağustos Eylül ancak dediler şuan 196 civari , pazarlıkla 193 falan ama 205 çok fazla ya şimdiden bı fiyat verdiler mi sabit yoksa aldığınız zamanki fiyattan mi alacaksınız dedile rAa bizde honda civic bakıyoruz, hatta dün eşim gitti bayiyle konuşmaya. Temmuz ortası gelecek bir araç var demişler 205 bin istemişler.
Sabit fiyat canım alırsak 205ten alıcaz. Hangi ildesiniz siz? Aksesuar falanda varmış arabada eşim öyle diyor.Size erken tarih verilmiş ya bize Ağustos Eylül ancak dediler şuan 196 civari , pazarlıkla 193 falan ama 205 çok fazla ya şimdiden bı fiyat verdiler mi sabit yoksa aldığınız zamanki fiyattan mi alacaksınız dedile r
Peki Eco elagance mi sizin baktığınz eşim soruyor daSabit fiyat canım alırsak 205ten alıcaz. Hangi ildesiniz siz? Aksesuar falanda varmış arabada eşim öyle diyor.
1.5 elegancenmış canım.Peki Eco elagance mi sizin baktığınz eşim soruyor da
Mesaj attım canım ili,ama sitesinde de o fiyata değil bayi o fiyattan da aşağı veriyor normalde erken teslim olacağı için mi o fiyata acaba1.5 elegancenmış canım.
Düzeltme1.5 elegancenmış canım.