Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gereginden fazla tasarruf kisinin kendi kul hakkina girmesidir.
O paradan zaten hayir gelmezdi.

Etek belki neyse... eski insanlarda var oyle bir tutum, ama et yemeden para biriktirmek nedir
Yani kıyafete bir şey demiyorum sonuçta yaşlı kadıncağız.
Gitti yer kendi gibi komşuları ,arkadaşlarıdır yaşlı.
Ama 20 yıldır et yemedim demesi ,zerre kadar üzmedi beni başına gelenlerden dolayi

Selam kızlar sabah 28 TL harcamıştık sebze ekmek . Öğleden sonra orduevine gidip yemek yedik 30 TL . 130 TL kantinden yumurta tereyağı yoğurt süt bebeğe bisküvi aldım sırf belki birşey yer diye eline verdim kemirdi biraz . Biz yemek yerken de ona da kabak götürmüştüm çok az yedi . Bebe bisküvisi yaptım birkaç tarif hiç güzel olmuyor ya içleri pişmiyor filan . 10 TL bebeğe meyve aldım Az ama çeşit artık birini yer belki . Arkadaşlarla kahve içtik 10 TL oğluşum 2 gündür desteksiz oturuyor hevesli tek sorun diş kim görse aaa diş çıkartıyor yazık diyor çocuğun alnında yazıyor sanki

Aylik harcamamiz 8300. Faturalari bilmiyorum.

Zaten 4000 tl temizlikci hanimin maas ve sgksi. Haziranda tekrar basladi.

600 kupe
1600 gunes gozlugu ve bir gunes gozlugunun camini degistirmistim. Bunlar dogum gunu hediyem.

400 de aidat.

200 esim feribot bileti almisti.

Bu buyuk kalemler disinda saga sola bisey gitmemis

Gezmeye gitmeyince, okul taksidi olmayinca, spor salonu odemesi olmayinca hayat cok kolay oluyor
Dogum gunum olmasa iyice dusecekti.

Bugun ilk defa cok sevdiğimiz bir aile ile parkta buluştuk. Ülkelerine geri dönüyorlar veda ettik. Tabii ki sosyal mesafeli.

Parka giderken kahve alıp termosa koydurduk. Bugünkü tek harcama bu oldu.

Dondurucudaki hazır yemeklerden mikrodalgaya attık, yemek de pratik oldu.

Git gel yorulduk, başka da bir sey yapmayacağım bugün.

Günün harcaması 22 tl

Yasaktan sonra dışarı çıktık sahile gidelim dedik çok kalabalıktı çok durmadan geri geldik

oğlan park görünce çok ağladı mecburen bıraktık Aylardır gitmiyorduk parka. birkaç kez kaydırağa bindi maskesiz çok çocuk vardı aileleri nasıl rahat ediyor anlamadım çok kızdım.

biz maskeleri hiç çıkarmadık inşallah birşey olmaz, ellerini kollarını bacaklarını açıkta kalan her yerini kolonya ile dezenfekte ettim parktan çıkınca.

semaverde çay satan abilerden çay aldık iki çay bir adet su bir adet bisküvi 7 tl

dönüşte kuruyemişçiden kabak çekirdeği ve leblebi 15 tl

Evde şuan herşey var sebze meyve et...
Önümüzdeki pazara kadar 150 lira limit koyuyorum ilk defa böyle bir şey uygulayacağim. Hiç bir eksik yokken bunun rahatlıkla yetmesi lazım, ekmek bile var en az iki haftalık buzlukta.Haftaya pazar geribildirim yapacagim buraya

Ben de bu hafta dikkat etmek istiyorum
Püre sen de limit belirle istersen ,zaten acil şeyler ekstra durumlar ayrı gerekirse onlara harcanır ama onun dışında da markete girince gerekli gereksiz herşey alınıyor.suan evde dondurma baklava et tavuk meyve sebze içecek temizlik malzemesi oğlanın ihtiyaçları herşey var sadece kıyma yok onu alırız,ama benim eşim hergun markete girip başka biseyler alıyor,ona da söyledim bu hafta ben söylemeden markete girmek yok diye

Aslında canım ekstrem birşey çıkmazsa 150 lira bana da yeter.
Dedigin herşey var, ayrıca bebeğin bezi de var.
Bakalım.
Deneyelim bu hafta.
Yarın baslariz

Bende dolabi bosaltmaya calisiyorum
1 pk tavuk vardi zorla yedik Allahim hic yemesem aramam herhalde Ramazanda cesit olsun diye almistik
1 tane bamya biraz et ve doner kiymali pide var.
Onlari bu hafta tuketsem iyi olacak
Cok tereyagi biriktirdim onlar uzun sure gider

Komsular geldi bu aksam iyi gecti cok heveslenmistim ama rejimdelermis sadece 3 tane lokum yediler
Lokum cerez helva cay yetti. Mozaik pasta yapmaliyim dolapta hic birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…