- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.801
Yani kıyafete bir şey demiyorum sonuçta yaşlı kadıncağız.Gereginden fazla tasarruf kisinin kendi kul hakkina girmesidir.
O paradan zaten hayir gelmezdi.
Etek belki neyse... eski insanlarda var oyle bir tutum, ama et yemeden para biriktirmek nedir
Enflasyon rakamlarını gördüm gülmem geldi sinirden. Bu kadarda aptal yerine konmamalı insanlar ayıptır.Bu gidişle enflasyonu sıfır çıkaracaklar.
Türkiye'de enflasyon yokmuş dostlarrr
Püre sen de limit belirle istersen ,zaten acil şeyler ekstra durumlar ayrı gerekirse onlara harcanır ama onun dışında da markete girince gerekli gereksiz herşey alınıyor.suan evde dondurma baklava et tavuk meyve sebze içecek temizlik malzemesi oğlanın ihtiyaçları herşey var sadece kıyma yok onu alırız,ama benim eşim hergun markete girip başka biseyler alıyor,ona da söyledim bu hafta ben söylemeden markete girmek yok diyeBen de bu hafta dikkat etmek istiyorum
Aslında canım ekstrem birşey çıkmazsa 150 lira bana da yeter.Püre sen de limit belirle istersen ,zaten acil şeyler ekstra durumlar ayrı gerekirse onlara harcanır ama onun dışında da markete girince gerekli gereksiz herşey alınıyor.suan evde dondurma baklava et tavuk meyve sebze içecek temizlik malzemesi oğlanın ihtiyaçları herşey var sadece kıyma yok onu alırız,ama benim eşim hergun markete girip başka biseyler alıyor,ona da söyledim bu hafta ben söylemeden markete girmek yok diye
Allah iyiliğini versin püre beni güldürdun,dur pes etme başlamak bitirmenin yarısıdırBu hafta 25 lira süte gider.
100 lira pazara manava gitse.
25 lira da ekmege
para şimdiden bitti Laaa
Herşey çok pahalı .
Kendimi çok üzdüm gerçekten. Umursamamayı başarmaya çalışıyorum canım desteğin içim sağolasın .Alya o kdr naif ve kibarsinki. Kendi kiymetini bilsen kendine inansan yapamayacagin is yok
Kimseyi umursama kendi keyfine bak hayat cok kisa
Canım dünyada Toyota 1. Sırada . Annem de auris kullanıyor. Corolla biz de düşündük tam aile arabası.Honda çok alcak geldi bize bide arkadaşta var çok yakıyor diye satışa çıkardı hemen satıldı.Fabrika çıkışlı tüplüydü.