Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alya o kdr naif ve kibarsinki. Kendi kiymetini bilsen kendine inansan yapamayacagin is yok
Kimseyi umursama kendi keyfine bak hayat cok kisa

Tahmin etmistim 2 yil once bulamamistik en iyisi hemen temmuzda sos yapmak

Aynen bulduğumuzda yapmak lazım hemen salça ayrı domates sosu ayrı çok lazımmm çoooook

Ben tesaduf eseri buldugum adanali bir esnaftan 2 yildir salca kuru patlican nar eksisi aliyorum bizim salcamiz ztn burda daha sulu oluyor nemden dolayi kurutma olmuyor
Sos yapiyoruz domates olmazsa hayat durur sanirim

Tabii ki.

Ne tarz bir araç bakıyor fiyatı ne kadar alacağıniz aracin
Honda Civic ve toyata Corolla bakıyoruz bunlarin da orta veya full paketlerine bakiyoruz,şuan bayilerde araç yok üretim sıkıntısı oldu pandemi vs sıraya girebiliyoruz ,iki üç ay sonra elimize ulaştığında güncel fiyat ne işe o fiyattan veriliyor,200.000 civarı bı bütçe gerekiyor gibi

Peşinat verecek mi. Kredi mı cekeceksiniz

Benim oğlan ilk kez kendi başına yastığını aldı kanepeye uzandi üzerine örtüp uyudu ben şok çocuk iki gündür melek gibi şirinlik yapıp duruyor içindeki tazmanya canavarı kaybolmuş vallahi
Bence senin oğlan değil ama kocan tazmanya canavarı sorun onda sizde değil

Ben tesaduf eseri buldugum adanali bir esnaftan 2 yildir salca kuru patlican nar eksisi aliyorum bizim salcamiz ztn burda daha sulu oluyor nemden dolayi kurutma olmuyor
Sos yapiyoruz domates olmazsa hayat durur sanirim
Bizde burda büyük kazanlarda kaynatıyoruz sıcakken kavonozluyoruz
Hazır salçalara göre bizim salçamızda daha sulu oluyor hazırlar çok değişik geliyor bana
Dediğin gibi domates çok önemli

Corollaya bayılıyorumBizim auris var ben Toyota’yı cokkk seviyorumArabayı değiştirdiğimizde corolla almak istiyorum

S Salty biz evimizi sıfır peşinat aldık.
Konut kredisi ve ihtiyaç kredisi çektik.
8 yıl vadeli.
Sonra 4 yılda ödedik borcumuzu. 4 yıl erken kapanmış olduk.

Siz de Arabayı alınca eşin borçlanacak borç biraz sıkabilir Büyük ihtimal Eliaçık insanı .sen onu yönlendirsin kenara para atalım borcu erken kapatalım diye.
güzel bir birikim olur bence.
Biriktirip bir şeylerin sahibi olunca kendisi de farkına varır bunun önemini kavrar

Kesinlikle sana katılıyorum püre,peşinat olacak ama olmasa bile çift maaş ve borçsuz bir aile olarak üstesinden geliriz diye düşünüyorum.Eviniz de hayrli olsn ne güzel birikim olmuş doğrusu bende bir ev buldm herşeyi uygundu ama eşim araba diye ısrar ediyor o kaldı şimdilik

Bende geçen yıl resim çekmişim 14 ağustosta yapmışız salçayı ama bu yıl bol olmayacak o yüzden daha erken yaparız
Burda tarlalar çok zarar gördü pure pahalı olacağı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…