Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam🥰🥰

Evi süpürdüm kızım sildi toz aldım çamaşır astım bulaşıkları koydum makinaya
Wc banyoyu da banyo yapmadan önce yıkayacağım💃💃

Kızlara çıtır tavuk patates kızartması yapacam
Kendime ızgara tavuk semizotu salatası👍👍👍

Dün a101 den pastırma almıştık bozuk çıktı tarihi var daha ama bozulmuş yasak kalksın marketten değiştirecem👍👍👍

Harcamam olmaz bugün🥳🥳🥳

Kızlar
Kütahya'da yaşlı bir kadını soymuslar.
Kadının 800 bin değerinde altinlari gitmiş.

Kadın bu zamana kadar bir kg et yemedim, üzerimdeki etek 20yillik diye ağlıyor.
Dün haberlerde gördüm ama birazda yeseymiş yaaaaa p kadar parası var ama bişey yememiş böyle insanlara gıcık oluyorum

Kızlar

Yemeyenin parasımi yerler denir ya yazık olmuş.caldirnasaydi ölünce torunları cocuklari yiyecekti şimdi de hırsızlar
Birikim tabi çok güzel ama bir amacı varsa anlamlı biriktir biriktir 1 kg et bile yeme yazık

Kızlar evde yüklü bir altınım yok ama bu hırsızlık olayları korkutuyor benim ne zorluklarla biriktiriyoruz sizler bankaya mi koyuyorsunuz eve mi?
Benim alyansim diisnda altinim yok 😁hesapta ufak bir gram altınım var ,bende evde tutmaktan Çekinirim ama , güvenliği falan iyi bir siteyse evde tutulabilir

O kadar proteinsiz kalırsa öyle olur 😡😡
Bende öyle insanları anlamam hic ,birikim daha iyi standartlarda yaşamak için yapılır,yaşam kalitesini bu kadar düşürdukten sonra kilolarca altını olsa mezara mi götürecek ,yazık valla o kadar altının olsun ama 20 yıllık etek giy dur 😏🙄

Cuma günü 370 harcandi deterjan ve gıda alışverişi olarak.Dun ve bugün sıfır harcama.
Dün başıma gelmeyen kalmadı.5 kilo sütü kaynatirken tasirdim ve çok geç farkettim.Allah korusun ama ihtimallerden çok korktum.Bir diğer aksiligim beyazları yikadigim makinada bir adet çorap unutulmuş ya da yanlışlıkla girmiş.Tum atletler artık mavi renk 😵 10-12 atlet ziyan oldu resmen.
Hayat sürekli pır pır hareket halinde,ne yapacağı belli olmayan ve onu korumak pahasına kendini unuturken inanılmaz hızlı ve yorucu.Cok sagolsun,şükürler olsun evde kaldığım için sıkılamiyorum 😄

Kızlar

Maşallah o kadar altını ne için biriktirir insan.Tövbe yarabbi ya.Dengeyi kurmak önemli, ben doya doya yeyip giymedikten sonra elalem için ne para biriktircem.Yemeyenin malını yerler işte öyle

Varyemez denir galiba bunlara, ya da pinti
Hem üzüldüm, hem kızdım, hem iyi olmuş yok tövbe tövbe..
Hiç para harcamadım

Kızlar

Gereginden fazla tasarruf kisinin kendi kul hakkina girmesidir.
O paradan zaten hayir gelmezdi.

Etek belki neyse... eski insanlarda var oyle bir tutum, ama et yemeden para biriktirmek nedir 😑

X